Çözüldü MoreFish 1.8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morefish'den daha kaliteli bir plugin biliyorum hemde ücretsiz dream fish adı aratırsan bulabilirsin istersen'de linkini atabilirim gerçekten güzel plugindir tavsiye ederim.
Plugini gördüm fakat detaylı bilmiyorum. Bu eklentiyle benzer veya farklı özellikleri nedir?

Plugini gördüm fakat detaylı bilmiyorum. Bu eklentiyle benzer veya farklı özellikleri nedir?
Daha gerçekci balık tutma ve daha güzel özellikleri youtube'de videosu mevcut gerçekten güzel bir eklenti aynı morefish gibi ama gelişmişi diyebiliriz.

Mesela her balığın kendi yemi var o yem ile balık tutuyorsun ve o yemleri eklentinin kendi marketinden alıyorsun ve eklentinin kendi marketin'de satabiliyorsun action bara balığın gücü ve tutum kabiliyetin geliyor sağ tıklama zorlaşıyor yani bildiğin gerçek hayat balıkçılığı gibi.

Daha gerçekci balık tutma ve daha güzel özellikleri youtube'de videosu mevcut gerçekten güzel bir eklenti aynı morefish gibi ama gelişmişi diyebiliriz.
Evet gördümde ben bu plugini eğlence için alıcam. Yani event için kullanmak istiyorum more fish pluginini. Dediğiniz plugin gelişmiş evet fakat o kadarına gerek yok gibi. o yüzden istiyorum

Evet gördümde ben bu plugini eğlence için alıcam. Yani event için kullanmak istiyorum more fish pluginini. Dediğiniz plugin gelişmiş evet fakat o kadarına gerek yok gibi. o yüzden istiyorum
Hımm placeholder'i güncellemeyi deneyin ozaman'da olmaz ise vault güncellemeyi deneyin gene olmazsa spigot jarını değiştirin paperspigot kullanabilirsiniz.

Hımm placeholder'i güncellemeyi deneyin ozaman'da olmaz ise vault güncellemeyi deneyin gene olmazsa spigot jarını değiştirin paperspigot kullanabilirsiniz.
Tamam deniyeceğim, fakt birşey sormak istiyorum. spigottan bir pluginin eski sürümlerini indirebiliyormuyuz acaba?

Tamam deniyeceğim, fakt birşey sormak istiyorum. spigottan bir pluginin eski sürümlerini indirebiliyormuyuz acaba?
Evet indirebiliyorsun version history olması lazım orda oraya tıklarsan bulabilirsin tüm gelen güncellemeleri

Evet indirebiliyorsun çözümünü biliyorum bilerek bekliyorum konuyu açtığından beri bu eklentiyi bende kullanıyordum 3-5 gün önce sildim

Çözüm çok basit konuyu açıldığı dakikadan beri izledim bilen var mı diye herkes başka bir eklenti önerme derdinde fakat bu eklentinin olayı farklı o yüzden arkadaş bu eklentiyi istiyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan indir pluginse at hayırlı olsun eklenti çalışacaktır.

Çözüm çok basit konuyu açıldığı dakikadan beri izledim bilen var mı diye herkes başka bir eklenti önerme derdinde fakat bu eklentinin olayı farklı o yüzden arkadaş bu eklentiyi istiyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan indir pluginse at hayırlı olsun eklenti çalışacaktır.
Sizin işinizede (royalcraft) sizede hayranım zaten. Çok teşekkür ederim çalıştı. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl