Tanıtım More Fish Eklenti Tanıtımı - Balık Tutma Etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reşs benim serverimde çalışmıyor -/mf fln neden bir fikrin olabilirmi?

Öncelikle yüklediğiniz eklentinin sunucunuzun sürümüne uygun olup olmadığını kontrol edin.

Sunucunuz "Paper Spigot" istemiyle çalışıyorsa bu eklenti çalışmaz.

Öncelikle yüklediğiniz eklentinin sunucunuzun sürümüne uygun olup olmadığını kontrol edin.

Sunucunuz "Paper Spigot" istemiyle çalışıyorsa bu eklenti çalışmaz.
tam anlamadımda biraz açarmısınız?

More Fish eklentisinin eski sürümleri vs. var. Bu sürümler 1.7 veya 1.8 üstü destekliyor. Doğru sürümü yüklediğinize emin olun.
anladım fakat hangi sürümler 1.7 üstünü veya 1.8 üstünü gösteriyor onu anlamadım mesela beastwithdraw vardı onu yükleidm çalışmadı bir önceki veriyonunu yükledim çalıştı

anladım fakat hangi sürümler 1.7 üstünü veya 1.8 üstünü gösteriyor onu anlamadım mesela beastwithdraw vardı onu yükleidm çalışmadı bir önceki veriyonunu yükledim çalıştı

Uygun sürümü yüklemek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın. Bu arada sunucunuz Paper ise bu eklenti normal olarak çalışmaz. Düz Spigot üzerinden yürürseniz sorun normal olarak çözülecektir. Bu eklentiyi hiç çalıştıramazsınız daha güzel alternatifi olan Dream Fish eklentisini deneyebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

başka sürümünü yükledim çalıştı :D

Sorunun çözüldüğüne sevindim ;)

tıklayın. Bu arada sunucunuz Paper ise bu eklenti normal olarak çalışmaz. Düz Spigot üzerinden yürürseniz sorun normal olarak çözülecektir. Bu eklentiyi hiç çalıştıramazsınız daha güzel alternatifi olan Dream Fish eklentisini deneyebilirsiniz.

:D

Eline Sağşık Güzel Kardeşim

reis bu seferda balık tutlmuyor eventi başlatıyorum balık tutuyorum normal alık geliyor hiç bir şey olmuyor yeni sürümlerde çalışmıyor ve paper fln hiç anlamadım :/

reis bu seferda balık tutlmuyor eventi başlatıyorum balık tutuyorum normal alık geliyor hiç bir şey olmuyor yeni sürümlerde çalışmıyor ve paper fln hiç anlamadım :/
/pl Yazıp SS Atarmısın Bakalım Bi

yetkin yok diyor :ASDASD nasıl düzelticem bunu şimdi
Panelden op ver diyeceğimde büyük ihtimal pl komudunu kapattın.Sunucuyu başlatırken console'den hata mesajı veriyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl