Tasarım Mor temalı hazır konu tasarımı çalışması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 849
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akrei!

Sans commentaire.
Elmaslar
672
Minecraft
zero2

Discord:

Akrei#9940

Yakında çıkaracağım konu tasarımı hakkında görüşlerinizi almak isterim.
deneme.gif
yetkili-makine-bilgileri.gif
sistemler.gif
gorseller.gif

Renklerin uyumu çok güzel fakat animasyonlar daha iyi yerlerde kullanılabilirdi. Başarılar

İlk sayfada bulunan animasyon bana garip geldi ama başarılı.

Sadece mor rengi seviyorum diye gözüme hoş gözüktü fakat başarılar.

Giriş ve görseller kısmı çok boşken arada kalan hakkımızda ve sistemler çok dolu olmuş. Tasarımdaki ilk kısım harici diğer yerlerde tek seferlik bir animasyon kullandıysan hepsinde kullanmanı öneririm ki uyumlu olsun başarılar...

Çok güzel gözüküyor,mor rengi çok güzel bir görünüm katmış. Fakat animasyonlar bozuk mu yoksa bendemi sorun var :D?

bu fevkaladenin fevkinde bir konu tasarımı ile forumumuzu canlandırdınız bu güzel tasarımı hediye ederseniz veya satışa sunarsanız çok fazla talep olacağını düşünmekteyim ben aşırı çok beğendim buna puanım 10 üzerinden 15​

Giriş ve görseller kısmı çok boşken arada kalan hakkımızda ve sistemler çok dolu olmuş. Tasarımdaki ilk kısım harici diğer yerlerde tek seferlik bir animasyon kullandıysan hepsinde kullanmanı öneririm ki uyumlu olsun başarılar...
Önerin için teşekkürler. ^^
Çok güzel gözüküyor,mor rengi çok güzel bir görünüm katmış. Fakat animasyonlar bozuk mu yoksa bendemi sorun var :D?
Güzel yorumun için teşekkür ederim. ^^
bu fevkaladenin fevkinde bir konu tasarımı ile forumumuzu canlandırdınız bu güzel tasarımı hediye ederseniz veya satışa sunarsanız çok fazla talep olacağını düşünmekteyim ben aşırı çok beğendim buna puanım 10 üzerinden 15​
Güzel yorumun için teşekkür ederim, daha ne yapacağımı pek bilmiyorum ancak bir kaç adet hediye etmeyide planlıyorum. ^^

Mor renk gözüme hoş geldi, başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl