olağanüstü
Sakin kal, eninde sonunda yolunu buluruz.
- Elmaslar
- 32
Discord:
olağanüstü#7757
moorabbel - bizimle bulutların üzerine çıkabilir misin?
Merhaba sevgili forum üyeleri, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Birkaç aydır arka plana attığım ve pek ilgilenemediğim morrabbel projem ile karşınızdayım. Bu projeme sınavımdan dolayı pek vakit ayıramıyorum ve yanımda benimle beraber ilerleyecek birkaç dost arıyorum. Kısaca Moorabbel'dan bahsetmem gerekirse; Moorabbel, Minecraft alanında bölge ve kişisel gelişim mantığı üzerine kurulmuş modlar topluluğudur. Moorabbel'a klasik ada geliştirme temelli skyblok modunun yanına strateji ve ekonomi ağırlıklı kale ve dünya geliştirme modları da eklemeyi amaçlıyorum. Bunca hengâmenin içerisinde kaybolmamak için ekibime iki moderatör ve bir geliştirici dahil etmeyi istiyorum.
Başvuru yapacak dostlarımdan;
- En az 15 yaşında olmalarını,
- Küfür ve argo kelimeleri en az şekilde kullanmalarını,
- Aksayan durumlarda sabırlı olmalarını,
- Bazı çevirilerde yardım edebilecek kadar İngilizce bilmelerini,
- Eklentiler ile ilgilenmek isterlerse daha önceden spigot ve songoda gibi platformları yalayıp yutmuş olmasını,
- Meraklı olmalarını,
- Discord'da sesli sohbetlere gelmesini, konuşamasa bile dinlemesini bekliyorum.
Detaylar, başvurular ve diğer her şey için olağanüstü#7757
eğer daha önce moorabbel ya da farklı bir proje için benimle irtibata geçip kabul edilmediyseniz bu hiç sorun değil, tekrardan başvuru yapabilirsiniz.
Son düzenleme: