Bulundu MooNW Aktif Deneyimli Rehber, Youtuber, Reklamcı, Discord Sorumlusu, Discord Sunucusu Kuran ve Discord Bot Yapabilen Alımı | Sunucu Yeni Açılacak |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoonW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Slash0007

Discord:

Ahmet Ulas#9992

MooNW sunucumuza alım yapıcam arkadaşlar alım olacak yerler
|>| Aktif Deneyimli Rehber
|>| Youtuber
|>| Reklamcı
|>| Discord Sorumlusu
|>| Discord Sunucusu Kuran
|>| Discord Bot Yapabilen

Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
Örnek çalışmaları;
Deneyim (%) ;
Discord ;

Server Daha Açık Değildir
iletişim adresi : Discord = Ahmet Ulas#9992

Başarılar...

Son düzenleme:
Ad/Soyad; Veli Kaan Kılınç
Yaş; 18
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.); DC dışında başka bir yer kullanmıyorum. (Discorddan istek yollamış bulunmaktayım.)
Örnek çalışmaları; Örnek dc çalışması gösteremiyeceğimden dolayı 4-5 ''anime'' grubunda moderatörlük ve adminlik yapmış bulunuyorum... Minecraftta iç dış tasarımlarım iyidir, heykelcikler/heykeller yapabilirim... İnsanlarla iyi anlaşabiliyorum, komünikasyonuma güveniyorum. Oldukça saygılı bir insanımdır aşırı ultra derecede sinir olmadığım sürece ağzımdan 1 argo kelime bile çıkmaz. (Bilgisayarım hard format yediğinden dolayı hiçbir ss'im bulunmamaktadır.)
Deneyim (%) ; 9 yıldır minecraft ,2 yıldır da Discord alemiyle uğraşmaktayım... (minecraft'ı 12. sınıf olmam nedeniyle bir yıl bıraktım üniversite sınavı falan. (%70 Minecraft , %80 Discord (Bot yapmayı bilmiyorum ama güzel botlar biliyorum.))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl