MoonQS
Nether Kaşifi
TeşekkürlerGüzel Paket
TeşekkürlerGüzel Paket
Sen Olay Yaratırsın Haberin Ola :D Başarılar... [ V2 Bekliyorum ]Yarın farklı sistemlerle beraber gelicektir.
Cylonce#4109
Öncelikle merhaba Konu tasarımı harika ona söz edilmicek kadar güzel. elinize emeğinize sağlık fakat bu paket herkez'in yapabileceği bir paket yeni sistemler gerek. az veya cok'da olsa emek verilmiş paket iyi forumlar efendim.*** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ***![]()
Beğendiyseniz beğen tuşuna basmayı unutmayınız! :D
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dostum beğenip yeniliyorum ama link gelmiyor ?*** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ***![]()
Beğendiyseniz beğen tuşuna basmayı unutmayınız! :D
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Açıkcası pakete ekliycek birşey gelmiyor aklıma. Örneğin spigottaki paralı pluginlerin dosyalarını ekliycem .jar olmadan o zamanda "hani ücretsizdi niye ücretli plugin var?" gibi yorumlar gelicek.Öncelikle merhaba Konu tasarımı harika ona söz edilmicek kadar güzel. elinize emeğinize sağlık fakat bu paket herkez'in yapabileceği bir paket yeni sistemler gerek. az veya cok'da olsa emek verilmiş paket iyi forumlar efendim.
Teşekkür ederim.güzel paket
Gizlenmiş İçerik:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!