MoonQS | Faction Plugin Paketi | 1.8 | v1.5 Güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efsane

Skyblock paketi yapabilirmisiniz

Çok acele etme :)
Bir paket otursun.
Daha çok indirilsin.
1 Hafta sonra paylaş v2i
Bence tabi :)
Güzel olmuş paket.
Başarılar.

Biraz basit olmuş özellikler artmalı

Paket hoş ve kaliteli olmuş. v2 gelirse daha iyi olur...

Arkadaşın attığı pakete saygı duyuyorum ve atılan şu yorumlar tuhafıma gidiyor dostum zaten adam v1 olarak paylaşmış aklına sanırım söyle bir düşünce olmuş v2de v3de v4de daha fazla özellik ekleyeceği için daha güzel özellikler ekleyeceği için v1'i biraz özellik eklemek istemiş mantığı beğendim pakete gelicek olursak şahsen ben &8 renk kodunu pek sevmem ancak chatta oyuncu yazı yazarken severim yani biraz açık renkler severim koyu renkler sevmem güzel bir paket olmuş diyorum bu arada buglar kapalı değilmi? son olarak kral ve emekli yerine kurucu veya admin tagını gösterebilirdin fotoğraflara gelicek olursak daha iyi çekebilirdin ona rağmen başarılı bir paket kullanacak arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum tabi @MoonQS izin verir ise. bu paketi şahsen kendisi yapmıştır ancak paketin başka forumlarda para ile paylaşılması kesinlikle yasaktır ve sunucuna gelen insanlara bu benim paketim demek yasaktır eğer bunu yalan söyleyip yapmıycam diyip yapan insanlar olur ise @MoonQS adlı arkadaşımızın hakkına girmiş olurlar ve vicdanı var ise sızlar. paylaştığın için teşekkürler diyorum bu paketi yapmak için verdiğin vakit için mc-tr ailesi olarak sana teşekkür ediyoruz iyi forumlar dilerim.

Biraz acele olmuş galiba, tam olarak doğru olduğunu anlayıp yayınlarsan daha iyi olur. Paket güzel ama ince hatalar var.

elinize sağlık ama mapler vs olsaymış daha iyi olabilirmiş v2 de haritaları getirin bence :)

Yorumlarınız için teşekkürler çok ufak hatalar olabilir düzelicek.

Takipdeyiz Dostum Kolay Gelsin

İşte benim adamım bende hızlı plugin paketi yaparım. acele etmemiz gerekmiyor ama hızlı yapınca hem doğru yaparsak hemde iyi bir paket yaparsak ortaya güzel bir iş başarmış oluruz ama abuk subuk hataları olan karışık bir paket yaparsak iş değişir.

İndirme Linki Kalkmış Yada Kaldırılmış Fakat Paketin Güzel Olacağını Düşünüyorum.
Bir sonraki sürüme bakacağım..

indirme linki nerede acaba bulamadım[DOUBLEPOST=1517468378,1517468342][/DOUBLEPOST]indirme linki nerede acaba bulamadım

v1.5 güncellemesi yapılmıştır;
• Ufak hatalar giderildi
• Ek sistemler eklendi
• Eklenmesini istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl