MoonNetwork Runescape Benzeri RPG Skyblock - Özel Ekipmanlar│Dünya Bossları│Atölye│Akçe Sistemi│Görevler│1.16.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RolyPoly

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Minecraft
LordJashin

Discord:

godback_

SUNUCUYA GİREMEYEN ARKADAŞLAR SAYISAL İP KULLANIP DENEYEBİLİRSİNİZ İP : 193.164.7.157
Untitled-1.png
keyubu1.png
kepler.png
2021-07-21_14.34.16.png
2021-07-21_14.35.25.png
2021-07-21_15.07.06.png
2021-07-21_14.35.54.png
2021-07-21_14.36.13.png
2021-07-21_14.36.22.png

2021-07-21_14.36.37.png

Animasyonlar

Ekipmanlar

Örnek Ekipman Görselleri
1626881186001.png
1626881194013.png

1626881201705.png

!!!! ÖNEMLİ !!!!
Sunucu çok kompleks ve bir o kadar da büyük olduğundan bir öğretici video çektik. Lütfen sunucuya gelmek isterseniz bu videoyu izleyin sunucu hakkındaki her şeyi anlatıyorum. Sizin için harika bir başlangıç olur. Ayrıca sunucuya özel texture pack vardır ve indirmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Kurulum oyuna girince otomatik oluyor sadece optifine lazım.

Ekli dosyalar

• rowITC0 (1).jpeg
    rowITC0 (1).jpeg
    490,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 2.png
    2.png
    842 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Güzele benziyor başarılar :8

Böyle güzel bir sunucunun güzel olmayan bir tasarım ile tanıtılması olmamış.

Sıstemler vesayre güzel fakat harıtaları ben beğenmedım çok basıt bır yapım gıbı duruyor.

Bu kadar güzel bir sunucuya bu kadar kötü bir tasarım olmamış. Başarılar elinize sağlık.

Discord adresinizi verir misiniz ?

Konu tasarımının eksik olması sebebiyle bir tık puandan kısacağım lakin 9/10 diyebilirim sunucunuza. Şimdiden canım oynamak istedi ? Başarılar dilerim.

Konu tasarımı fena değil, projenizde başarılar.

RPG SURVİVAL deseydiniz mantıklı oldurdu adada birşey yap mıyoruz sonuçta ne gerek var :D

Konu tasarımı fena değil, projenizde başarılar.
Teşekkürler. Benim de ilk konu tasarımı deneyimim. Eksikleri olsa da tatlı duruyor.
RPG SURVİVAL deseydiniz mantıklı oldurdu adada birşey yap mıyoruz sonuçta ne gerek var :D

Cahil ile tartışırken söyleyeceğin her söz ateşe atılmış bir odundur aslında.. -Tolstoy

Daha adam akıllı türkçe konuşamıyorsun. 1 haftada böyle bir server yaparım demişsin. Yap bakalım hadi hodri meydan daha iyisini yap hatta bekliyorum. Yapabilirsen eğer helal olsun. Ama yapamazsın senin tek işin çamur atmak. Hesabına baktım başka serverları da kötülemişsin. Senin bir icraat'in var mı peki? Gününü serverları kötüleyerek mi geçiriyorsun? Adada bir şey yapılmıyor değil. Gayette yapılır sana ben bunu 3 4 kez söyledim. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Adanda tarımla akçe kasabilirsin dedim. Spawnerlarla kasılabilirsin dedim. Serveri alıntı yapmışsın diyorsun yolla hangi server o görelim. Elimde seni yenebilcek her türlü delil var. Yolla gelsin.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Benim de ilk konu tasarımı deneyimim. Eksikleri olsa da tatlı duruyor.

Cahil ile tartışırken söyleyeceğin her söz ateşe atılmış bir odundur aslında.. -Tolstoy

Daha adam akıllı türkçe konuşamıyorsun. 1 haftada böyle bir server yaparım demişsin. Yap bakalım hadi hodri meydan daha iyisini yap hatta bekliyorum. Yapabilirsen eğer helal olsun. Ama yapamazsın senin tek işin çamur atmak. Hesabına baktım başka serverları da kötülemişsin. Senin bir icraat'in var mı peki? Gününü serverları kötüleyerek mi geçiriyorsun? Adada bir şey yapılmıyor değil. Gayette yapılır sana ben bunu 3 4 kez söyledim. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Adanda tarımla akçe kasabilirsin dedim. Spawnerlarla kasılabilirsin dedim. Serveri alıntı yapmışsın diyorsun yolla hangi server o görelim. Elimde seni yenebilcek her türlü delil var. Yolla gelsin.
boşver onu o her forumda öyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl