Monocraft.Minecrafttr.com | 1.8 - 1.13 | Boss | Kasalar | Minez | Süt İnekleri - Maden Tavukları- İksir Domuzu | Yeni gelenlere hediyeler | CoinMarket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Server 90 onlineyi görmüştür bize destek olan tüm userlerimize teşekkür ederiz :) iyi oyunlar @BoynerCraft2018-2019 Yönetim Ekibi​

++Güncell CoinSpawner Gelmistir!!! Gold-BoynerCoin Gelmistir!!!

Bu Tabiri Yapmak İstemem Fakat Çöp Sunucu Akşam Vakti Sunucuları Geziyorum Sunucuya Giriş Yaptım Akşam 2 Civarı Kurucu Gelip Şarhoşum Lan Deyip Rehberlere Oyunculara "İt Köpek" Gibi Tabirlerde Bulundu Ardından Ana Avrat Bir Plugine Saydırdı Siz Kendiniz Böyleyken Oyuncularınıza Nasıl Saygılı Olmayı Öğreteceksiniz Ki Lag Sorunu Var Viplerde Mute Yetkisi Var Kafasına Göre Muteliyor Sistemlerde Beğendim Tek Şey İnek Sistemi Oldu Oda Klasik Aslında Cevher Tavuğu Vardı Sadece İsmini Değiştirip İnek Yapmışsınız , Böyle Devam Edin
b2.PNG

Bu Tabiri Yapmak İstemem Fakat Çöp Sunucu Akşam Vakti Sunucuları Geziyorum Sunucuya Giriş Yaptım Akşam 2 Civarı Kurucu Gelip Şarhoşum Lan Deyip Rehberlere Oyunculara "İt Köpek" Gibi Tabirlerde Bulundu Ardından Ana Avrat Bir Plugine Saydırdı Siz Kendiniz Böyleyken Oyuncularınıza Nasıl Saygılı Olmayı Öğreteceksiniz Ki Lag Sorunu Var Viplerde Mute Yetkisi Var Kafasına Göre Muteliyor Sistemlerde Beğendim Tek Şey İnek Sistemi Oldu Oda Klasik Aslında Cevher Tavuğu Vardı Sadece İsmini Değiştirip İnek Yapmışsınız , Böyle Devam EdinEkli dosyayı görüntüle 45259
Ahhahaha tamam böyle devam edelim yalnız sarhoş olduğumuz güne denk geldiğin için şansına küs :)

Ahhahaha tamam böyle devam edelim yalnız sarhoş olduğumuz güne denk geldiğin için şansına küs :)
bu sunucu tamamen aynı pluginlerle aynı kişilerle 3 kere açıldı daha önceden derin adlı bir kişi vardı şuanda var yani sunucuları açıyorsunuz vip alanlar oluyor birden tak diye kapatıyorsunuz açıkcası para için oldugunu düşünmeye başladım sarhoş olmak bir bahane değil ayrıca

bu sunucu tamamen aynı pluginlerle aynı kişilerle 3 kere açıldı daha önceden derin adlı bir kişi vardı şuanda var yani sunucuları açıyorsunuz vip alanlar oluyor birden tak diye kapatıyorsunuz açıkcası para için oldugunu düşünmeye başladım sarhoş olmak bir bahane değil ayrıca
aynen kardeşim sunucunun 1 yıllık kirasını ödeyerek sunucuyu kapatan ilk insanlar olabiliriz kapanırsa konuşabilirsin sarhoş olmak bahane değil diyorsun da yaşın kaç 13 falan mı ?

aynen kardeşim sunucunun 1 yıllık kirasını ödeyerek sunucuyu kapatan ilk insanlar olabiliriz kapanırsa konuşabilirsin sarhoş olmak bahane değil diyorsun da yaşın kaç 13 falan mı ?
şahsen özel durumlarımda sunucuya girmem birinin kalbini kırmaktantansa ogün girmem , discorduma gelin isterseniz sizin bu yaptıgınız davranış ancak 13 yaşında birinin olabilir

+++Güncel+++ BoynerCraft V3

Ehhh işte......

+++Güncel+++ BoynerCraft V3 !!

++++Güncel++++ BoynerCraft EN IYISI EN YENISI!

++++Güncel++++ BoynerCraft EN IYISI EN YENISI!!!

+++++Güncel+++++ BoynerCraft EN IYISI EN YENISI!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl