Mohist Sunucu Yazılımı İçin Uygun Hosting Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanSappur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakanSappur

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
yok

Discord:

yok

Merhabalar Bizim Bir RP Sunucumuz Var Su Modlari Hatasiz Calistiracak Bir Hosting Onerirmisiniz +27 Oyuncu Cekiyoruz Bide Modlarda Yok Ama Techguns da Calismiyor Onuda Calistiran Bir Hosting Onerin Lag Yapmicak Guzel Uygun Fiyatli Butce 500 Cok Kaliteli Bisey Olsun Demiyorum Su Modlari Acsin Lag Olmasin Umarim İmkansiz Degildir Sunucu Yazilimi Mohist
1000013651.webp
Mohist

@Treas tercih edebilirsiniz.

@Treas bakabilirsiniz, kaliteli firmadır, sorun yaşamazsınız.

Brolve Bilişim Hizmetleri olarak size yardımcı olmak isteriz.

discord.gg/brolve
brolve.com

Sitemizden paketlerimizi inceleyebilir, Almanya lokasyonlu sunucularımızdaki ilk siparişe özel %10 indirimden faydalanabilirsiniz.

Değerli Fikirlerinizi Değerlendiricegim Tesekkur Ederim. :)

Son zamanlarda Türkiye lokasyon makinelerde çok sorun yaşadık. Şu anda Minefox Studio olarak lisans sunucularımızı @Brolve de barıdırıyoruz. Almanya lokasyon hizmet sağlıyorlar. Herhangi bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim.

rabisu, brolve, treas host gibi Türkiye'deki çoğu hostingi deneyimledim. En iyisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, pişman olmazsın.

Türkiye lokasyon hiçbir makine almayın şu anda. Almanya lokasyon için @Brolve bakabilirsiniz.
rabisu, brolve, treas host gibi Türkiye'deki çoğu hostingi deneyimledim. En iyisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, pişman olmazsın.
Merhaba @HakanSappur

MC-TR topluluğunda sunucu aradığını öğrendik. Bu nedenle, performanslı ve uygun fiyatlı sunucularımızı denemeni öneriyoruz. Sunucularımız hakkında daha fazla bilgi almak ve avantajlarımızı keşfetmek için aşağıdaki linke göz atabilirsin.

Referanslarımıza göz atmak için:

Eğer sunucularımızla alakalı herhangi bir sorun varsa, sana yardımcı olabilirim.
Hocam Butce 500 TL Gelirmiki

Hangi Paketi Onerirsiniz 500 E Bi Kac Tl Ekleyebilirim Belki 50-100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl