Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modlu Minecraft sunucum 9 TPS'de çalışmaktadır. timings'e baktığımda entitylerden kaynaklı olduğunu görmekteyim. Acaba yardımcı olabilecek birisi var mı? Gerekli raporları ekledim.
Modlu Minecraft sunucum 9 TPS'de çalışmaktadır. timings'e baktığımda entitylerden kaynaklı olduğunu görmekteyim. Acaba yardımcı olabilecek birisi var mı? Gerekli raporları ekledim.
Merhaba. Loglarınızda Essential yüklenememiş ve hata vermiş, Geckolib, Athena ve Curios da bağımlılık hataları veriyor. Bunları devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Alternatif çözüm önerileri olarak da Lithium, FerriteCore gibi eklentiler ekleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi akşamlar dilerim.