Sol Reklam

Çözüldü MODLU SUNUCU TUTAR MI ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Winsdon

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
85
Yer
Türkiye
Sizce Türkiyede modlu Minececraft sunucusu tutar mı ?
Launcher var Bilgi var Makine var OYUNCU YOK.

Aklınızda olan modlu modsuz sunucu fikirlerini yazarsanız sevinirim!

Sizce Türkiyede modlu Minececraft sunucusu tutar mı ?
Launcher var Bilgi var Makine var OYUNCU YOK.

Aklınızda olan modlu modsuz sunucu fikirlerini yazarsanız sevinirim!
Tutacağı çok düşük. Herkes ya modlu sunucu açmayı üşeniyor yada direk çöp sunucuları tercih ediyor.
Artı Para için açıcaksan yanlış yerdesin. Modlu sunucuda 5 kuruş para kazanmak bile zor.

Tutacağı çok düşük. Herkes ya modlu sunucu açmayı üşeniyor yada direk çöp sunucuları tercih ediyor.
Artı Para için açıcaksan yanlış yerdesin. Modlu sunucuda 5 kuruş para kazanmak bile zor.
Aslında MMO / ArcadeRP türünde bir sunucu planlıyorum

tutmaz.

Aslında MMO / ArcadeRP türünde bir sunucu planlıyorum
Tech(Otomasyon, makineli vb) bile zor tutuyor. MMO daha zor tutar. Bildiğin milletin 5 dakikalık bir Odak şeyi olduğundan dolayı Skyblock harici hiçbirşey oynanmıyor TRde. Yada gidiceksin Hexxit vb oda zorzar çeker adamı herhalde.
> Nerden biliyorum? : Çünkü ciddi ciddi tech olarak paket açtım 3-4 yıl önce. Gelen olmadı doğru dürüst. O zamanlarda yaş olarak küçüklerimiz geldi onlarda 1-2 günde bıraktı.
-Neden hexxit gibi tercih ediyoruz? : Biz TÜrkler olarak güzel şeyler sarmıyor bizi. Yaratıcılık deyil bildiğin ağaç olucak, Ağaçdada illaki Ya ip uzatılıcak yada Basamaklara basa basa gelişicek. Hayatsız gibi MMO Oynamaz bizimkinler. MMO 10 günde biticek birşey deyil yani.

Ha bide "burda biraz ayrımcılık yokmu türk ayrımı?" Diceksiniz. Diyin. Yapıyorum. Yabancılarda en hoş paketlerle en yüksek kalite mod paketleri çıkıyor fakat bizimkinler zorzar hexxit gibi bir paket oluyor o serverde bi haftaya kapanıyor. Adamlar yüksek teknolojiden tut pokemona kadar her türlü sunucu çoğunlukla dolu oluyor. Üstelik "Minecraft" Türkiye olarak ölmüş olabiliriz bide. Şuankı çocuklar "SANIYORSAM(Kesin diyemem) League yada Valorant yada CS2 yi tercih ediyorlar minecraft oynayacaklarına... Yada Büyük sunuculara geçiyorlar... Yani küçük sunucular yaşamıyor bile... Fakat Küçük sunucu alıpta VIP'e para verenlerde var komik şekilde...

Son düzenleme:
Tech(Otomasyon, makineli vb) bile zor tutuyor. MMO daha zor tutar. Bildiğin milletin 5 dakikalık bir Odak şeyi olduğundan dolayı Skyblock harici hiçbirşey oynanmıyor TRde. Yada gidiceksin Hexxit vb oda zorzar çeker adamı herhalde.
> Nerden biliyorum? : Çünkü ciddi ciddi tech olarak paket açtım 3-4 yıl önce. Gelen olmadı doğru dürüst. O zamanlarda yaş olarak küçüklerimiz geldi onlarda 1-2 günde bıraktı.
-Neden hexxit gibi tercih ediyoruz? : Biz TÜrkler olarak güzel şeyler sarmıyor bizi. Yaratıcılık deyil bildiğin ağaç olucak, Ağaçdada illaki Ya ip uzatılıcak yada Basamaklara basa basa gelişicek. Hayatsız gibi MMO Oynamaz bizimkinler. MMO 10 günde biticek birşey deyil yani.

Ha bide "burda biraz ayrımcılık yokmu türk ayrımı?" Diceksiniz. Diyin. Yapıyorum. Yabancılarda en hoş paketlerle en yüksek kalite mod paketleri çıkıyor fakat bizimkinler zorzar hexxit gibi bir paket oluyor o serverde bi haftaya kapanıyor. Adamlar yüksek teknolojiden tut pokemona kadar her türlü sunucu çoğunlukla dolu oluyor. Üstelik "Minecraft" Türkiye olarak ölmüş olabiliriz bide. Şuankı çocuklar "SANIYORSAM(Kesin diyemem) League yada Valorant yada CS2 yi tercih ediyorlar minecraft oynayacaklarına... Yada Büyük sunuculara geçiyorlar... Yani küçük sunucular yaşamıyor bile... Fakat Küçük sunucu alıpta VIP'e para verenlerde var komik şekilde...

Çoğunlukla büyük sunucularda oynuyorlar. Dediğiniz gibi bende anlamıyorum basit bir smp sunucusu açılıyor ort. 70 kişi oynuyor ve gidip vip fln alıyorlar. Doğrusu benim için problem değil ben kazancıma bakıyorum. Belki MMORPG sunucu açabilirim. Veya gideceğim basitinden SMP paketi atıp smp sunucu açacağım :p

Çoğunlukla büyük sunucularda oynuyorlar. Dediğiniz gibi bende anlamıyorum basit bir smp sunucusu açılıyor ort. 70 kişi oynuyor ve gidip vip fln alıyorlar. Doğrusu benim için problem değil ben kazancıma bakıyorum. Belki MMORPG sunucu açabilirim. Veya gideceğim basitinden SMP paketi atıp smp sunucu açacağım :p
Aman öyle aç gitsin, Parayı koy ortada, Plugineere en kötü para ödersin modlarda bedavaya çalışır her sunucu gibi yazarsın oraya moderatörlük falan gönüllülük işi diye, Dediğim gibi pluginere para ödersin o yönetir sende parayı alırsın, Al sana Türk sunucu stratejisi. Böylece birsürü sunucu atarsın bütün sunucuları yavaş yavaş yersin böyle :L

Mutlu olurum doğrusu Artık milletin akıllanması lazım bu konuda, Adeta Kopyala yapıştır SKyblock sunucuları gelişmiş skyblocku 3-4-5 katına çıkıyor oyuncusu... bi KOMİK Doğrusu.

Bunun için çok para harcaman gerek ve kazansan bile kolay kolay o parayı tamamlayamazsın. Oyuncuların ilgisini çekicek bi' şey olması gerek ve her zaman gerekli olan güzel hoş reklamlar yapman gerekir.

Bunun için çok para harcaman gerek ve kazansan bile kolay kolay o parayı tamamlayamazsın. Oyuncuların ilgisini çekicek bi' şey olması gerek ve her zaman gerekli olan güzel hoş reklamlar yapman gerekir.
Çok paradan kastığınız nedir ben ilk 4 ay 0 çekmeyi göze alarak giriyorum.

Açacağınız oyun moduna göre değişir yani para harcamanız.
Yani... Neye dayanarak tutacağını söyleyebilirsinizki... Her şey reklam deyil bu sitede yada herşey reklam deyil hatırlatırsam. Yani boş modsuz oynayan youtuber'emi reklam yaptırıcak adam?

Herşey reklam deyil. Sunucuyu eğlenceli yapmakda önemli. Gidip Metin 2 gibi MMO yaparsan millet sıkıntıdan direk oynamaz bile. Kurmak zaman isteyen birşey. Üstüne hoş bir Reklam, Gerçekten görüntüsü güzel ve EĞLENCELİ bir MMO kurmak zor. Direk aşırı risk alıyorsun zaten. Sunucu MMO olduğundan ağır paket, EĞLENCELİ yapmak içinde uğraşmak lazım... Neden 1 level için dungeonda aynı yerde 5 saat niye kasayımki? Sıkıcı olur herkes için.

1. Düzgün Youtuberlere şey yapın. Yada sunucu direk yabancı yapın. Gidip yok random göz yaşlı ağlayan reklam içersinde yaşayan youtuberlere reklam yapmayın bile. Belki kim bilir yazıcıların %80 bottur kim bilir. Y sunucu yabancı olması gerekiyor yada Dediğim gibi düzgün Modder youtuberlerle konuşun.

2. Mod paketini işsiz yerine eğlenceli yapın. Grind simulatörü yerine gerçekten eğlendiren bir paket oluşturun.

3. Reklamınızın kalitesini yüksek yapın. Diğerleri fotorafa bi hayvan koyup direk reklamın %30'unu sizin O hayvan fotorafı olmasın. Sunucuyu çok iyi anlatıp zaman kazandırması da lazım.

4. En büyük problem... Türkler gerçekten zorzar oynıyor modluyu. Yani 5 dakikada bile sıkılıcak var. Ona görede tasarlanması lazım

Genel olarak kitle gereği pek tutacağını düşünmüyorum,ek olarak modlu sunucunun,*sunucu giderininin*çook daha fazla olacağını düşünüyorum,gereksiz risk ve zaman gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı