Çözüldü modlu minecraft sunucusuna kimse giremiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shapkiel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shapkiel

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Shapkiell

Discord:

Shapkiel

modlu minecraft sunucusu açtım. bu kullandığım paket önceki yaz da kullanıldı yani hiç sorun yoktu kapattıktan sonra hiç ellemedim. şimdi sunucuyu bi vds üstünde açıyorum fakat üyeler sunucuya giremiyor. hata vs. vermiyor düz sunucuya gir yaptıklarında *sunucuya bağlanılıyor...* ekranında kalıyor bekliyoruz 10-20dk en sonunda iptal'e basıyoruz sonra oyun çöküyor. donuyor oyun bir süre sonra atıyor ztn. herkesde böyle oluyor. sorun pakettemidir yoksa vds'demi sunucuda 21 tane mod var. sunucu 4gb xeon 5ti sanırım. sunucuyu bu vds'de açmiyacağım tabikide fakat çalışıyormu diye bakmak için almıştım. sizce güçlü bi vds'e geçince düzelirmi eğer düzelirse direk güçlü vds'e geçiceğim.

Merhabalar

VDS üstünde port ayarlarını yaptınız mı ?

modlu minecraft sunucusu açtım. bu kullandığım paket önceki yaz da kullanıldı yani hiç sorun yoktu kapattıktan sonra hiç ellemedim. şimdi sunucuyu bi vds üstünde açıyorum fakat üyeler sunucuya giremiyor. hata vs. vermiyor düz sunucuya gir yaptıklarında *sunucuya bağlanılıyor...* ekranında kalıyor bekliyoruz 10-20dk en sonunda iptal'e basıyoruz sonra oyun çöküyor. donuyor oyun bir süre sonra atıyor ztn. herkesde böyle oluyor. sorun pakettemidir yoksa vds'demi sunucuda 21 tane mod var. sunucu 4gb xeon 5ti sanırım. sunucuyu bu vds'de açmiyacağım tabikide fakat çalışıyormu diye bakmak için almıştım. sizce güçlü bi vds'e geçince düzelirmi eğer düzelirse direk güçlü vds'e geçiceğim.
Minecraft sunucunuzdaki mod paketi oyuncularınızda da yüklü mü? Bu arada vds'in sistem özellikleri 21 tane mod için son derece yetersiz. Onu da söylemekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl