Hamitizm
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 9
- Puanlar
- 910
- Yer
- İstanbul
- Minecraft
- Hamitizm
Discord:
hamitizm
Merhabalar bugün uzun süredir üzerinde uğraştığım web site + launcher paketini tanıtacağım.
Kullanıcılar tarafından beğenilirse uygun bir fiyat ile satışa sunacağım. Şimdi web site ile başlayalım.
WEB SCRİPT
Web site'nin hem front-end hem back-end kısmında güzel bir iş çıkardım profil sistemi ekledim. Kullanıcı isteğine göre arkadaşlık sistemi eklemeyi düşünüyorum, arkadaşlık sistemi ile ilgili çok güzel planım var, launcheri tanıtırken anlatacağım.
ANA SAYFA
(BURADAKİ GÖRSELLER DEĞİŞECEK)
GİRİŞ EKRANI
KAYIT OL EKRANI
LAUNCHER İNDİRME EKRANI
MARKET EKRANI (YAPIM AŞAMASINDA)
YENİLİK EKRANI (Görsel ekleme sistemi gelecek)
Web Script bu kadardı diğer bölümlerin çok önemi olmadığı için göstermedim. Bazı bölümler tamamlanmadı yeni özellikler ekleyeceğim.
Şimdi Launcher Paketini görelim.
YÜKLEME EKRANI
GİRİŞ EKRANI
MAİN SCREEN
AYARLAR
Paket buraya kadardı umarım beğenirsiniz. Özelleştirilebilir bir şey olacak iyi günler.
Kullanıcılar tarafından beğenilirse uygun bir fiyat ile satışa sunacağım. Şimdi web site ile başlayalım.
WEB SCRİPT
Web site'nin hem front-end hem back-end kısmında güzel bir iş çıkardım profil sistemi ekledim. Kullanıcı isteğine göre arkadaşlık sistemi eklemeyi düşünüyorum, arkadaşlık sistemi ile ilgili çok güzel planım var, launcheri tanıtırken anlatacağım.
ANA SAYFA
(BURADAKİ GÖRSELLER DEĞİŞECEK)
GİRİŞ EKRANI
KAYIT OL EKRANI
LAUNCHER İNDİRME EKRANI
MARKET EKRANI (YAPIM AŞAMASINDA)
YENİLİK EKRANI (Görsel ekleme sistemi gelecek)
Web Script bu kadardı diğer bölümlerin çok önemi olmadığı için göstermedim. Bazı bölümler tamamlanmadı yeni özellikler ekleyeceğim.
Şimdi Launcher Paketini görelim.
YÜKLEME EKRANI
GİRİŞ EKRANI
MAİN SCREEN
AYARLAR
Paket buraya kadardı umarım beğenirsiniz. Özelleştirilebilir bir şey olacak iyi günler.