Çözüldü Modern tag nasıl yapabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Said_Pro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Said_Pro

Ziyaretçi
Selamlar, aşağıdaki ek gibi bir modern tag yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ? şimdiden teşekkürler!

1636125188440.png

Son düzenleme:
Tabii ki, kaynak paketini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisinden almıştım, ondan unutmuşum.
bunu gibi daha detaylı video lar var mı acaba ya da şu şekilde söylemek gerekirse oyuna model filan ekliyorlar texturepack ile örnek sunucu vericek olursak reborncraft gibi onları nasıl yapabiliriz bir bilginiz var mı acaba

Ücretsiz de yapabilirsin. Bunların yapımı basit, ben bir ara yapıp satıyordum. Şuanda satış yapmıyorum. Ayrıca yukarıdaki dosyada sorun yok ben baktım istersen kullanabilirsin.

bunu gibi daha detaylı video lar var mı acaba ya da şu şekilde söylemek gerekirse oyuna model filan ekliyorlar texturepack ile örnek sunucu vericek olursak reborncraft gibi onları nasıl yapabiliriz bir bilginiz var mı acaba
Bunlar için video pek fazla yok. Yani İngilizce içerik bulunuyor ancak biraz karmaşık diyebilirim.

Bunlar için video pek fazla yok. Yani İngilizce içerik bulunuyor ancak biraz karmaşık diyebilirim.
İngilizce içeriğin kaynağını atsaydiniz keşke belki arkadaş a yardımcı olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl