Bulundu Moderator ve Yardımcı arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SwonzyY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.098
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklı yorum. Ben de ortak arıyorum. Galiba en sonunda Powepoint ile kurumsal bir slayt hazırlayacağım.
En kötü hazırlaman lazımki gerçekten bu konuda çok bilgisi olanlarda göz atsın, Sadece 14 yaşındaki bu konuda minimal bilgisi olupta parası bol olan çocuk deyil yani xD

Sadece paradan bahsedilmiş. Sunucuya ücret ödeyecek ve sunucu için çalışacak kişiler aranıyor şaka gibi.
Umarım proje dediği de ultra üper süper düper op skyblock gibi bir şey değildir. Eğer hâlâ geliştiriliyorsa başarılar ancak bu şekilde sunucu yönetileceğini düşünmüyorum. Sıfır detay ile yetkili insanlar aramamanızı da tavsiye ediyorum.

benim bilfiğim modluk oyunculara bılgı verme yardımcı olma kurulu duzenı koruma bilgili durust ayrımcılık yapmayan adaletlı olan aile ortamı kurabılen kişilerle sohbet edebilen kişilerdir benim gorusum ve ogrendıgım modluk olayı bu
Arkadaş aslında haklı eskiden moderatörlerin çokta bir görevi yoktu oyunda, oyunculara yardım etmek vesairedir, şimdi VDS'e kadar veriyorlar.

Merhaba, geliştirmeye devam ettiğimiz skyblock sunucumuz,
yeni ekip arkadaşları arıyoruz. ( Öncelik Ortak ve Geliştirici)

Sunucumuz emek skyblock olarak kariyerinde devam ediyor sürekli geliştirmeye devam ediyoruz hub olma yolunda yavaş yavaş temkinli adımlarla ilerliyoruz.

Mevcut Pozisyonlarımız
Ortak ( Plugin,Skript,Tecrübe - Ortalamanın üstünde Maddi Destek )
Ortak:
Aylık harcamamıza göre ortalama minimun 500 olmak üzere 700-1200TL arası gelir vermesi gerekir.

Developer: ( Yüksek seviye - Plugin, Skript" Hata Fix-Güncelleme getirebilecek. )
Developer:
Aylık yaptığı işe (bilgisine) göre miktar verilir. ( en az 500TL ) ilerleyen zamanlarda artıcak sunucu gelirinden pay verilir.

Moderator ( Orta seviye plugin - Fikir ve Oyuncuya hizmet )
> Rehber (Oyun-içi ve Discord üzerinde oyunculara yardım eden)
> Level Designer (Dengelemeler ve oyun-içi fikirler)
> Artist/Pixelartist (Genel tasarım ve oyun-içi Texture Pack tasarımları)
> PR (Sosyal medya, halkla ilişkiler ve reklam-sponsorluklar)

Neden bizi tercih etmelisiniz?
Uzun zamandır geliştirilen bir proje.
Kendine orjinal sistemler yaratarak, aktif güncellemelerimiz
ve benzersiz fikirlerimizi hayata geçirerek oyunculara alışılmadık
bir oyun deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.
Samimi ve bir yandan da ciddi bir ortama sahibiz, herkes ile iyi anlaşmayı hedefliyoruz.
Kısacası Türkiye'nin sayılı en büyük sunucularından olma yolunda ilerliyoruz.

Bizimle çalışan kişilere sunduklarımız
Düzenli ve koordineli ekip çalışması
İlerleyen zamanlarda çalışmanıza göre ücret
Alanında kendini geliştirme fırsatı
İngilizce seviyesini geliştirme fırsatı

Ücretlendirme
Sunucunun aylık gelirinden artan parayı ekibimizde mevkilerin iş değerine göre paylandırma yapıyoruz.
Örneğin; aylık 2000TL gibi bir gelirimiz var ise ve bunun 1000TL'sinin sunucunun ana
ihtiyaçlarına gittiğini düşünürsek (Hosting, ve diğer giderler) geri kalan 1000TL'yi ekip içerisinde mevkiilerin pay oranına göre bölüştürüyoruz.

Peki şartlar ne ?
En az 14 yaşında ve başvurduğunuz mevki hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
İşinize stajyer olarak başlayacaksınız, bu nedenle ilk aylardan bir ücretlendirme bekleyemezsiniz.

Nasıl başvurabilirim? İletişim adresim:
SwonzyY#1680 kullanıcı isimli Discord hesabına ulaşabilirsiniz
Güzel detaylı bir konu güzel bir yazı yazılmış başarılar

Arkadaşlar isteyen istediğine istediği yetkiyi verebilir güvenip güvenmemek ona kalmış

Sadece paradan bahsedilmiş. Sunucuya ücret ödeyecek ve sunucu için çalışacak kişiler aranıyor şaka gibi.
Umarım proje dediği de ultra üper süper düper op skyblock gibi bir şey değildir. Eğer hâlâ geliştiriliyorsa başarılar ancak bu şekilde sunucu yönetileceğini düşünmüyorum. Sıfır detay ile yetkili insanlar aramamanızı da tavsiye ediyorum.
Sadece ücretten falan bahsedilmemiş. Gayet güzel bir şekilde sunucunun amaçları anlatılmış

Hadi başlayalım.
1. Ortak'da sadece para konuşuyor. Ortağın gerçekten hangi bilgilere sahip olması gerekiyor vb hiçbirşey verilmemiş.
2. Developer de aynı.

3. "Stajer" Ah evet Türkiye sistemi.. Çok da severim. Üniversitede bir yerde stajer olarak çalışıyorsun ve sana 5 kuruş para vermiyorlar. Ordaki tek öğrendiğin şey ise temizlik ve dosyayı yerine koymak oluyor. Bide ekranı izlemek... Sana 1 kere bile yaptırırsalar "AMAN ALLAHIM BİRŞEY ÖĞRENİYORUM" diyorsun.
4. "NEDEN tercih etmelisiniz?" Copy paste gibi geldi bana. Herkes aynı şeyi diyiyor ve arkadan Skandal çıkıyor
5. Foruma yani yeni denicek ve konusuna uzun süredir bakmamış... Bunları da düşünürsek
Sonuç : Gerçekten karşımızdaki kişiye güvenebileceğimiz hiçbirşey yok. Ortada bir proje var ama ne projesi bu? Belki Adam verdiğin parayla bitcoin farming yapıcak? Abartıyorum evet ama Bu işte bi iş var. Konu güvenim sıfır. Lütfen gerçekten bir dahakine masaya para bekliyeceğinize gerçekten bir Proje kağıdı koyunda gerçekten yüksek kalitede bu işte bilgisi olan kişiler göz atsın. Sadece para skandalı bekleyebileceğimiz bir projeye benzemesin.
1. Olarak ortağın plugin bilgisi olması gerektiği belirtilmiş.
2. Developer olarakta belirtilmiş.
3. 3. Olarak stajyer olması gayet mantıklı önce güven sağlanıyor.
4. Hiçte copy paste gibi gelmedi uğraşılmış.
Proje kaliteli olacağa benziyor ön yargılı bir şekilde yargılayamazsın. Proje olarak güveniyorum bence iyi bir iş çıkartılacak

1. Olarak ortağın plugin bilgisi olması gerektiği belirtilmiş.
2. Developer olarakta belirtilmiş.
3. 3. Olarak stajyer olması gayet mantıklı önce güven sağlanıyor.
4. Hiçte copy paste gibi gelmedi uğraşılmış.
Proje kaliteli olacağa benziyor ön yargılı bir şekilde yargılayamazsın. Proje olarak güveniyorum bence iyi bir iş çıkartılacak
Sadece para kokan bir sunucuya mı yardımcı olayım? Konu zaten ölü sayılır. Kimse yazmamış. Herşeye ve herkeze yazıyorsun ben anlamadım burda amacı.

Üstelik sonradan editlenmiş. Ben editlemeye üşeniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl