CrescenTaha
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- CrescenTTaha
Discord:
crescentaha
crescentaha

_thread
crescentaha
kesmekten kastım modelengine texture packlerini manuel kendim sunucu texture pack dosyasına atmak istiyorum ama /meg reload yaptığımda itemsadderın texture pack dosyasınada model engine texture packlerini gönderiyorKesmekten kastınız nedir? ItemsAdder sourcepack olmadan bir işe yaramaz; eğer demek istediğiniz "kaynak paketlerini artık kullanmak istemiyorum" ise, oyunculara kaynak paketini gönderen eklentiyi/sunucu ayarını silmek ya da kapatmak olacaktır.
crescentaha

_thread
crescentaha
tamamdır teşekkürler deneyeceğimEklentinin yapılandırma dosyalarını inceleyin, sanırım siz başka bir paketi kullanmak, model enginenin default oluşturduğunu kullanmak istemiyorsunuz. Eğer dediğim gibi yapılandırmada böyle bir ayar yoksa manuel olarak paketleri birleştirmekten başka seçeneğiniz olmayabilir, iyi forumlar <3

_thread
manuel yapmak sizin açınızdan zor olabilir, ses dosyaları genellikle minecraft* dosya yolunda bulunuyor. Oraya ses dosyalarının gelip gelmediğine bakmanızı öneririm veya oyun içi komut ile o sesi çağırmayı deneyin (/playsound). Belki eklenti ses yolunu doğru şekilde çekmiyor olabilir.modelengine texture packlerini itemsaddera yollayınca ses paketleri işe yaramıyor ondan manuel yapmak istiyorum
takendisiyim
crescentaha
oldu teşekkür ederimItemsAdder configinde merge_other_plugins_resourcepacks_folders: kısmının altındaki modelengine klasör yolunu silin olmazsa sildikten sonra merge_other_plugins_resourcepacks_folders: nin sağına [] koyun
crescentaha
bir soru daha sorabilir miyim hem itemsadder texture packini hem server texture packini aynanda kullanabilir miyim kullanabilirsem nasıl kullanabilirim şuan itemsadder texture packini kullanıyorum sunucuya girdiğimde sunucunun texture packini yüklemiyor o yüzdenItemsAdder configinde merge_other_plugins_resourcepacks_folders: kısmının altındaki modelengine klasör yolunu silin olmazsa sildikten sonra merge_other_plugins_resourcepacks_folders: nin sağına [] koyun
takendisiyim
bildiğim kadarıyla 2 texture packi arka arkaya yüklemek mümkün değil, yükleseniz bile diğerini çıkaracak, sunucu texture packinizi IA ile birleştirmeniz lazımbir soru daha sorabilir miyim hem itemsadder texture packini hem server texture packini aynanda kullanabilir miyim kullanabilirsem nasıl kullanabilirim şuan itemsadder texture packini kullanıyorum sunucuya girdiğimde sunucunun texture packini yüklemiyor o yüzden
crescentaha
birleştirmemek isteme nedenim modelengine modellerinin seslerini geçersiz kılıyor itemsadder ona bildiğin bi çözüm var mı acababildiğim kadarıyla 2 texture packi arka arkaya yüklemek mümkün değil, yükleseniz bile diğerini çıkaracak, sunucu texture packinizi IA ile birleştirmeniz lazım
takendisiyim
modelengine moblarını mythicmobs üstünden mi çağırıyorsunuzbirleştirmemek isteme nedenim modelengine modellerinin seslerini geçersiz kılıyor itemsadder ona bildiğin bi çözüm var mı acaba
ya da itemsadderın texture olayını komple kapatıp onun texture paketlerini serverinki ile birleştirmenin bi yolu var mı
crescentaha
evetmodelengine moblarını mythicmobs üstünden mi çağırıyorsunuz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!