Sol Reklam

Çözüldü ModelEngine modellerini İtemsAdder'a yükleyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teteo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 668
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teteo

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Puanlar
345
Yer
Europe
1689328340602.png

ModelEngineMerger'ı da ItemsAdder konumunu belirtmek için yükledim ancak nafile.
ModelEngine texturepacki yüklediğimde modellerim yükleniyor ancak ben bunu oyuncularında
otomatik yüklemesini istediğim için ItemsAdder'a yüklemek istiyorum.

ItemsAdder Wiki:
1689328435323.png

Benim dosyalarım:
1689328480019.png

ModelEngine Merger konum:
1689328513318.png

Bende contents dosyası yok "data" var sadece

Selamlar, eğer orijinal eklentilere sahipseniz herhangi bir ekstra eklentiye ihtiyacınız yok, son sürüm itemsadder ile model engine birbirleri arasında kaynak paketi birleştirme işlemi yapmaktadırlar yani meg reload çektiğiniz an dosyalar items adder üzerine de gelmiş oluyor.

Eğer eski veya orijinal olmayan eklentiler kullanıyorsan yapman gereken /meg reload yazdıktan sonra model engine içerisindeki kaynak paketini ItemsAdder içerisine aktarmak olacaktır herhangi bir düzenleme gerektirmez doğru konuma attığın sürece hatasız olarak çalışacaktır

Modelengine Merger hiç kullanmadım direkt olarak bu iki eklenti biribiri arasında merger eklentisinin yapmak istediği olayı yapmakta zaten. (Güncel sürümleri için geçerli bu durum, eski sürümleri için 2. anlattığım şekilde yapman gerekiyor manuel yani)

Selamlar, eğer orijinal eklentilere sahipseniz herhangi bir ekstra eklentiye ihtiyacınız yok, son sürüm itemsadder ile model engine birbirleri arasında kaynak paketi birleştirme işlemi yapmaktadırlar yani meg reload çektiğiniz an dosyalar items adder üzerine de gelmiş oluyor.

Eğer eski veya orijinal olmayan eklentiler kullanıyorsan yapman gereken /meg reload yazdıktan sonra model engine içerisindeki kaynak paketini ItemsAdder içerisine aktarmak olacaktır herhangi bir düzenleme gerektirmez doğru konuma attığın sürece hatasız olarak çalışacaktır

Modelengine Merger hiç kullanmadım direkt olarak bu iki eklenti biribiri arasında merger eklentisinin yapmak istediği olayı yapmakta zaten. (Güncel sürümleri için geçerli bu durum, eski sürümleri için 2. anlattığım şekilde yapman gerekiyor manuel yani)
Bana itemsadder'da doğru konumu söylemen lazım zaten

Bana itemsadder'da doğru konumu söylemen lazım zaten
Modelengine içerisindeki resourcepack dosyasını direkt modelengine isminde olacak şekilde assets kısmının içine at anladığım kadarıyla eski sürüm kullanıyorsun

Modelengine içerisindeki resourcepack dosyasını direkt modelengine isminde olacak şekilde assets kısmının içine at anladığım kadarıyla eski sürüm kullanıyorsun
Rar şeklinde atıyorum olmuyor, klasör olarak atıyorum olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı