Çözüldü Modelengine can barı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LanisseLossa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
TheJesterLossa

Discord:

thejesterlossa

Modelengine ile kullandığımda bile can barını gösterebiliceğim bir plugin var mı şuan holomobhealth kullanıyorum ama başka bir modelengine ile yapılmış mysthic mobta can gösterebilen plugin varsa söylüyebilir misiniz ?

İstediğiniz Can Barı örneğin "YARATILMIŞLARIN EN GÜÇLÜSÜ - 99/100:heart:" tarzı bir şey ise mythicmobs kendisinden yapabilirsiniz. Wiki sayfasında hem boss bar hem de mobun üstünde nametagına can yazmayı gösteren başlangıç seviyesinde wiki sayfası mevcut
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mod
İstediğiniz Can Barı örneğin "YARATILMIŞLARIN EN GÜÇLÜSÜ - 99/100:heart:" tarzı bir şey ise mythicmobs kendisinden yapabilirsiniz. Wiki sayfasında hem boss bar hem de mobun üstünde nametagına can yazmayı gösteren başlangıç seviyesinde wiki sayfası mevcut
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
el ekleyince can barı ortadan kalkıyor bunun olmasını istemiyorum

iki yıl önce çokça trend olan Cupido eklentisi vardı ama şuanda eklenti satışta yok galiba ama Aquatic Creations eklenti sahibi bir video paylaştı yakında eklenti çıkabilir ama aternatif olarak bu eklentiyi kullanabilirsin paylaştığım kaynaklardaki gibi bir custom bar yapamaya bilirsin ama bu eklentide güzeldir
türklere ait bir eklentidir​

iki yıl önce çokça trend olan Cupido eklentisi vardı ama şuanda eklenti satışta yok galiba ama Aquatic Creations eklenti sahibi bir video paylaştı yakında eklenti çıkabilir ama aternatif olarak bu eklentiyi kullanabilirsin paylaştığım kaynaklardaki gibi bir custom bar yapamaya bilirsin ama bu eklentide güzeldir

Teşekkürler modellerde işe yarıyorsa ben barı yaparım sorun yok

Sürüm olarak ama geride kalmış 1.21.1 benim kullandığım sürüm yine elle bir update deniyim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl