Tasarım Model Yapma Yolunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WellSetups

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
236

Discord:

proomp

Yakın zamanda garip bir şekilde bir çok işimi bitirdim ve uzun süre boş kaldım. Bazı tatiller yaptım, dinlendim. Bol bol takıldım fakat hala boş vaktim vardı. Bende bunu değerlendirmek için blockbench uygulamasını açtım, zaten birden fazla tasarım programı ve benzeri 3D uygulama olan blender kullanmayı bildiğim için pek beni zorlamadı zaten basit bir uygulamaymış. Hemen modelleme yapmayı öğrendim. Uygulama basitti ama modelleme değilmiş :D

1755613698142.webp

İlk modelimizi yaptık, güzel medieval tarzını çağdaştıran bir kazma.

Eğer kendinize ait bir model isterseniz bana ulaşabilirsiniz

Moderatör tarafından düzenlendi:
tam sorunu anlayamadım kötü değil ama iyide değil gibi boyadan dolayı. pixsel 32x32 den olabilir 16x16 yapıp tekrar boyarsan daha tatlı durabilir.

tam sorunu anlayamadım kötü değil ama iyide değil gibi boyadan dolayı. pixsel 32x32 den olabilir 16x16 yapıp tekrar boyarsan daha tatlı durabilir.
altın bakır demir ve kurşundan oluşan bir kazmanın mantıklı gelmemesi normal shape olarak güzelde renk seçiminin yansıttığı materyaller mantıklı değil

altın bakır demir ve kurşundan oluşan bir kazmanın mantıklı gelmemesi normal shape olarak güzelde renk seçiminin yansıttığı materyaller mantıklı değil
evet kesinlikle güzel ifade etmişsin :D

Dediğim gibi medieval temayı çağdaştıran bir kazma yaptım yani ;)

Sonuç olarak güzel bir görüntü çıkıyor, kullanışlı bir model

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl