Bulundu Mod Tespit Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shunetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shunetwork

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
shudev

Discord:

shudens

Böyle pvpclub , donutsmp gibi sunuuclarda bu modlarımızı nasıl tespit edip banlıyorlar Veya Bunun Plugini Varmı
Not : Lütfen Channel Denetleyicisini Atmayın

Evet bunun bir eklentisi var Ancak "Lütfen Channel Denetleyicisini Atmayın" dediğin için öneremiyorum :(

Böyle pvpclub , donutsmp gibi sunuuclarda bu modlarımızı nasıl tespit edip banlıyorlar Veya Bunun Plugini Varmı
Not : Lütfen Channel Denetleyicisini Atmayın
Hocam şuanki modern hileler veya modlar channel denetleyicisini bypass ediyor çok doğru bi düşünce ozaman donutsmp veya pvpclub dediğiniz sunucular ise şu şekilde yapıyor GrimAC ve Vulcan gibi sistemler önerebilirim neden diye soracak olursanız kullanıcı evet sunucuya modlu bi şekilde girdi ama kullanıcı ışık hızında koşuyor bu sefer hile koruması devreye girip yetkililere uyarı verir bunları bypass etmek channel denetleyicisini bypass etmekten daha zordur

Hocam şuanki modern hileler veya modlar channel denetleyicisini bypass ediyor çok doğru bi düşünce ozaman donutsmp veya pvpclub dediğiniz sunucular ise şu şekilde yapıyor GrimAC ve Vulcan gibi sistemler önerebilirim neden diye soracak olursanız kullanıcı evet sunucuya modlu bi şekilde girdi ama kullanıcı ışık hızında koşuyor bu sefer hile koruması devreye girip yetkililere uyarı verir bunları bypass etmek channel denetleyicisini bypass etmekten daha zordur
Ama Daha Önce En Çok İndirilen Gibi Pek Çok Channel Denetleyicisi Kullandım Hiçbir Meteor Clienti Bile Algılamadı

Ama Daha Önce En Çok İndirilen Gibi Pek Çok Channel Denetleyicisi Kullandım Hiçbir Meteor Clienti Bile Algılamadı
dediğim gibi hocam bypass ediliyor ondan dolayı channel denetleyicisi kullanmıyorsunuz çünkü artık ilkel yöntem olarak kabul ediliyor oyuzden size grimac ve vulcan öneriyorum oyuncu sunucuya giriyor channel denetleyicisini bypass edip ama oyuncu oyun içinde yaptığı hareketlerden hile korumaları devreye girip size uyarı veriyor veya banlıyor büyük pvp sunucularıda bunu yapıyor

Tamamdır Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim İyi Günler Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl