metehngzr
Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
- Elmaslar
- 305
- Minecraft
- irrl
Merhabalar, geçen açtığım konu da MobWars hakkında bahsetmiştim, Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Artık yaklaşık olarak %70-80 tamamlanmış durumda. Biz de tamamladığımızda hataları AzizGaming, Oyun Konsolu, birkaç YouTuber ve Discord sunucusundaki bazı kişiler ile beraber test edeceğiz. Bu süreçte bize katılmak isteyenler discord adreslerimizden, metehngzr#2248 Bana ,phyruss but berberoğlu#7506 veya phyrezz#4779'e ulaşabilir. Şu anlık Kapalı Beta 1. Deneme için yer kalmamıştır fakat daha sonrasında yapılacak denemelerde bizlerle olmak için üstteki adreslerden birine ulaşabilirsiniz.
Birkaç görsel alttadır;
Lobideki Mob Listesi ve özellik listesi;
Kitabın tamamını paylaşmak istedim fakat oyunun tüm mekaniklerini paylaşmış olacağımdan dolayı bunu yapmayacağım. Artık teonMC sunucusu açıldığında görürsünüz :) Sürprizi kaçmasın hehe
Her neyse
ve
kanalı da burada. Takip etmeyenler takip edebilir, eğer kapalı betadaki oyunları paylaşacaklarsa oradan izleyebilirsiniz. (Kendileriyle ben birebir konuşmadığım için tam bilemiyorum. Umuyorum ki paylaşırlar.)
Diğer konu da burada.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için discord sunucumuza gelebilirsiniz; (Konunun başındaki Discord adreslerinden birini ekleyip dc linki isterseniz davet ederiz.)
Birkaç görsel alttadır;
Pigman Mob Özellikleri (Tamamen yada kısmen değişebilir)
(O ve m harfleri değişiyor fakat ss aldığım için sabit duruyorlar.)
Her mobun kendine has takımına sağladığı bir pasifi, bir ultimate'si ve normal yeteneği bulunur (Evet bu sistemi LoL'den çaldık, kabul ediyoruz :;p) Normal yetenek oyun başında aktif olur. Ultimate ise demir ile açabildiğiniz bir yetenektir. Oyunun başlarında direk biraz demir toplayarak kendiniz için açabilirsiniz. (Takım için açılmaz! Sadece kendine açarsın.)
(O ve m harfleri değişiyor fakat ss aldığım için sabit duruyorlar.)
Her mobun kendine has takımına sağladığı bir pasifi, bir ultimate'si ve normal yeteneği bulunur (Evet bu sistemi LoL'den çaldık, kabul ediyoruz :;p) Normal yetenek oyun başında aktif olur. Ultimate ise demir ile açabildiğiniz bir yetenektir. Oyunun başlarında direk biraz demir toplayarak kendiniz için açabilirsiniz. (Takım için açılmaz! Sadece kendine açarsın.)
Lobideki Mob Listesi ve özellik listesi;
Her neyse
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Diğer konu da burada.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için discord sunucumuza gelebilirsiniz; (Konunun başındaki Discord adreslerinden birini ekleyip dc linki isterseniz davet ederiz.)