MobWars Wither Skeleton Yetenekleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehngzr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
305
Minecraft
irrl
Çok uzatmadan direk tanıtıma geçicem daha detaylı bilgi için diğer konulara bakabilirsiniz;

Bu gün Wither Skeletonun takımına sağladığı yeteneklerden bahsediceğiz. İlk olarak asıl yeteneği "Fırtına" dan başlayalım.

Bu yetenek oyun başında açık olarak gelir. Yere attığınızda yaklaşık olarak 4 blok yukarı yükselir ve yaklaşık 4blok genişliğinde bir alana yağmur yağdırır. Bulut çıktığı anda altındaki tüm oyuncular Wither, Yavaşlık , Baş Dönmesi, Madenci yorgunluğu efektleri alır. Yetenek yaklaşık 8 saniye havada kalır, bu sürenin ardından bulut yok olur. (Yeteneği atan kişinin takım arkadaşları hasar almazlar)

source.gif

Sırada Wither Skeleton mobunun sağladığı 2. yetenek olan Ultisine yani "Yükseliş"e geçelim. Marketten açabileceğiniz bu yetenek 10 blok genişliğindeki alan içerisindeki tüm oyunculara Yükselme 2 Efekti verir. Bu efekt 5 saniye sürer. Efekt bittiğinde yeteneğin basıldığı yerde çıkmaya başlayan parçacık efektleri de sonlanır.

source.gif

Gelelim Pasife; Her Mobun sağladığı negatif ve pozitif özellikleri bulunur. Bu olay Wither Skeleton için de geçerlidir.
Pozitif Özellik;
Wither Skeleton takımının mobunun canı 300'ün altına düştüğünde yakındaki tüm oyunculara Wither 1 Efekti gelir. Bu efekt her yöne doğru 8 blok boyunca devam eder.
Negatif Özellik;
Wither Skeleton takımındaki oyuncular ok vuruşlarından %150(1.5Kat) daha fazla hasar alırlar. Ayrıca ok hasarı aldıklarında 1 saniyeliğine Yavaşlık 1 Efekti de alırlar.

Güzel olmuş başarılar

Çok emek verilmiş. Bunları görmek içimi azimle dolduruyor. Sizden çok daha iyi projeler bekliyorum. Çok ciddi konuştum çoksel olmuş knk tşk

kullanışlı ve başarılı

kullanışlı ve başarılı
Kullanışlı derken demek istediğiniz anlamadım. Yaptığımız şey BedWars gibi bir oyun modu, birkaç hafta içerisinde sunucumuz açılacak.

Yorumun için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl