MobWars Ön İzleme | Pigman'in sağladığı yetenekler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehngzr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
305
Minecraft
irrl
Geçen açtığım iki konuda pek ilgi çekici birşeyler yoktu fakat artık gösterecek daha güzel bir şeyimiz var! Her mobun takım üyelerine sağladığı özel yetenekler bulunuyor, Bunlardan biri Pasif Diğeri Oyun başında açılan asıl Yetenek ve Ulti. Ulti Demir/Altın/MobTaşı(Daha karar vermedik) ile marketten açılıyor.
Hepsinin ayrı ayrı bekleme süreleri bulunuyor. Yeteneğin gücüne göre bu süreler dengelenmeye çalışıldı. Çok güçlü bir yetenek olursa onu güçsüzleştiriceğiz. İlk görüntü Pigman'ın Normal Yeteneği olan Lav Bombası. Bu yetenek yere bir bomba atar. Bomba 1 saniye havada kaldıktan sonra parlar ve haraketsiz hale gelir. Ardından üzerinde çıkan yazı 3'ten geriye saymaya başlar. Her sayışında yakındaki oyunculara bir ses gönderir. 0'a geldiğinde ise patlar ve bombayı atan oyuncu ve takımı hariç diğer takımlar hasar alır; (120 Saniye Bekleme süresi. Muhtemelen azaltılacak)
LavBombası.gif
Pigman'ın Ultisinde gösterilecek birşey olmadığı için onun görüntüsü olmayacak fakat yakında detaylı bir video paylaşabiliriz.

Pigman Pasifi şu şekildedir; 60 Saniyede bir aldığı ilk hasar bir domuz canlandırır. Bu domuz en yakınındaki oyuncuya saldırır. (Hasar yiyen kişinin takım arkadaşları hedef alınmaz!) 10 Saniyenin ardından domuz patlayarak yakınındaki oyunculara hasar verir. (Domuzun içinden çıktığı kişinin takım arkadaşları hasar almaz!)
PigmanPasif.gif

Bu kadardı oyun oynanabilir hale geldiğinde Youtuber'lar, bizim ekip ve Discorddan seçilen gönüllüler ile beraber test edeceğiz. Youtuberlar da bu fırsatı kaçırmıyıp video çekecektir o zaman yine forumda video'yu sizlere paylaşacağız!

Kendim bizzat gordum tamamen java ile kodlanıyor bu şeyler cok efsane bir oyun ülkemizi bekliyor @kettchapp launcher cıkarıcak düzeyde bilgili birisi ki launcherda yapıyorlar diye biliyorum efsane şeyler var bana alphadan betadan demodan once deneme fırsatı sunan @kettchapp a cok teşekkür ederim

Kendim bizzat gordum tamamen java ile kodlanıyor bu şeyler cok efsane bir oyun ülkemizi bekliyor @kettchapp launcher cıkarıcak düzeyde bilgili birisi ki launcherda yapıyorlar diye biliyorum efsane şeyler var bana alphadan betadan demodan once deneme fırsatı sunan @kettchapp a cok teşekkür ederim
Launcher daha değil fakat o da sunucu sevilmesi halinde özel client ile beraber onu da çıkartacağız. En azından benim gerçekten yapmak istediğim birşey.

Gerçekten yaptığınız bu şey çok ilgimi çekti. Bu arada bunu bir Türk'ün yapıyor vermesi benim için gurur verici oldu. Bu şekilde devam edin ;)

Ben hala Marvel halini bekliyorum. Bunları moblar yerine Marvel karakterleri üzerine kurarsan daha çok tutacaktır diye düşünüyorum. Başarılar.

Gerçekten çok ilgi çekici. Uzun zamandan sonra kaliteli ve eğlenceli bir oyun Türkler tarafından geliştirilmesi içimi onurla dolduruyor.
stickeroid_5bf8ecef41d87.png

Güzel mesajlarınız için teşekkürler. Birkaç gün içinde bir spoiler daha paylaşacağız.
Gerçekten ekipçe (özellikle @kettchapp) bayağı çalıştık, çalışıyoruz. Güzel olacağına inanıyoruz :D

Güzel mesajlarınız için teşekkürler. Birkaç gün içinde bir spoiler daha paylaşacağız.
Gerçekten ekipçe (özellikle @kettchapp) bayağı çalıştık, çalışıyoruz. Güzel olacağına inanıyoruz :D
bence sadece @kettchapp çalışıyor gibi
bu projede metehan yetkiliden daha fazlası olmalı bence

bence sadece @kettchapp çalışıyor gibi
bu projede metehan yetkiliden daha fazlası olmalı bence
Evet Metehan çok çalışıyor ancak yaptığınız yorumu yanlış buluyorum.
Oyun modunun fikri, gerek sunucunun gerek oyunun haritaları gökten inmiyor. Metehan kodlama tarafını yapıyor hatta çok fazla çalışıyor ona bir şey diyemem ancak biz de boş boş oturmuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl