Çözüldü Mobları Güçlendirmek İçin Level Plugini Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle merhaba. Oyunu biraz daha zorlaştırmak için mob level pluginleri arıyorum 3 tane buldum fakat 1 tanesi çalışmadı diğer 2 tanesinde canavarların leveli bulunduğum yerde hep 45-48 arasıydı ben canavarların levelleri karışık olarak değişsin istiyorum. Çalışmayan Conquestia Mobs Spigot Plugin yani oyuna girip /cqm yazdım ve hiçbir şey çıkmadı ayrıca moblarda da level yoktu. Daha sonra bu plugini bukkit sitesinden indirdim ikisinin confiği falan farklı ve bu çalıştı fakat yukarıda belirttiğim gibi moblar bulunduğum yerde hep 45-48 arası leveldeydi ben karışık dağılsınlar istiyorum. Daha sonra LorinthsRpgMobs Plugin adlı plugini indirdim. Burda da canavarlar bulunduğum ortamda hep aynı leveldi ve 45-48 arasıydı ikisindede düşük level veya yüksek level göremedim sabit 45-48 biraz ilerledim 35 falan gördüm.
Lütfen canavarları dünyada karışık olarak dağıtan bir level plugini önerebilecek var mı şimdiden teşekkürler.

Skript ile yazılabilir.

EliteMobs eklentisini deneyebilirsin. Eğer işe yaramaz ise skript yazabiliriz. Elite Mobs eklentisini indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsin.
Benim sunucum 1.8.8 spigot belirtmeyi unutmuşum üzgünüm. Elitemob 1.12 version. Skript lag yapmazmı acaba birde benim istediğim mobların üstünde sadece level olsa ve tabiki levele göre güçlenseler yeterli. Moblar dünyada levelleriyle dağılsınlar yani haritanın bir kısmında sırf 45 level yerine farklı leveller de olsun. Eğer bildiğiniz bir plugin var ise çok yardımcı olursunuz, eğer skript lag yapmaz ve pluginle aynı görevde level ve güç verir diyorsanız skript bölümünde konu açabilirim orada varsa bildiğiniz bir skript atabilirsiniz. Cevaplarınız için çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl