Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Sherlock#5773
XBrexorX#2521
Vurmamasını derken? Direk yanınıza yaklaşıp vuramamasını mı istiyorsunuz yoksa direk sanki siz orda gamemode 1 modunda gibi olmasınımı istiyorsunuz? (Moblar açısından)Merhabalar /notarget yazdığımda bütün mobların, canavarların beni yok saymasını sanki orda yokmuşum gibi vurmamasını ayarlarmısınız tekrar /notarget yazdığımda kapansın
Şimdiden teşekkür ederim
Sherlock#5773
ikincisi hocam moblar açısından gamemode 1 modundaymışım gibiVurmamasını derken? Direk yanınıza yaklaşıp vuramamasını mı istiyorsunuz yoksa direk sanki siz orda gamemode 1 modunda gibi olmasınımı istiyorsunuz? (Moblar açısından)
XBrexorX#2521
Hocam pek skriptle yapılabilicek gibi değil target atmaması sanırım. Documents dosyasınada baktım fakat untarget'i bulamadım. Untarget kullanmadan görünmezliğiyi belki ayarlayabilirim onu deneyip geri dönüş yapacağım.ikincisi hocam moblar açısından gamemode 1 modundaymışım gibi
XBrexorX#2521
Test sunucum şuan bakımda olduğu için şuan oyun içi test edemedim. Kusura bakmayın. Siz test edip geri dönüş yaparsanız sevinirim :) Eğer şuan sorunsuz çalışırsa biraz daha geliştirip size yollarım.ikincisi hocam moblar açısından gamemode 1 modundaymışım gibi
command notarget:
permission: deneme.test
permission message: &cBunu kullanamazsın!
trigger:
if {notarget.%player%} is true:
delete {notarget.%player%}
reveal player to entity
send "&aArtık görünüyosun"
else:
set {notarget.%player%} to true
hide player from entity
send "&cArtık görünmüyosun"
on join:
loop all players:
if {notarget.%player%} is true:
hide loop-player from entity
Sherlock#5773
hiç sorun değil hocam çalışmadı ama skript hatada vermediTest sunucum şuan bakımda olduğu için şuan oyun içi test edemedim. Kusura bakmayın. Siz test edip geri dönüş yaparsanız sevinirim :) Eğer şuan sorunsuz çalışırsa biraz daha geliştirip size yollarım.
Kod:command notarget: permission: deneme.test permission message: &cBunu kullanamazsın! trigger: if {notarget.%player%} is true: delete {notarget.%player%} reveal player to entity send "&aArtık görünüyosun" else: set {notarget.%player%} to true hide player from entity send "&cArtık görünmüyosun" on join: loop all players: if {notarget.%player%} is true: hide loop-player from entity
NOT: Şuan sadece o target için kodladım. Eğer sorun çıkarmaz ise dediğim gibi o hasar verme olayını vb. de halledeceğim.
Sherlock#5773
hocam çalışmıyor bu daJavaScript:command /notarget: trigger: if {no target} is not set: set {no target} to true send "notarget açıldı" stop if {no target} is set: clear {no target} send "notarget kapatıldı" stop on entity target: if {no target} is set: entity's target is a player cancel event
Sherlock#5773
XBrexorX#2521
2 skriptde mi?Hocam zombiler beni kovalarken /notarget yaziyorum çalışmıyor ama kovalamadan önce spawnda yazarsam ve zombilerin yanına gidersem çalışıyor bunu düzeltebilme şansınız varmı
Sherlock#5773
evet2 skriptde mi?
Sherlock#5773
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!