Tasarım [Mobil Oyun] Cybercity HUD - #developerlogs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Merhabalar, yaklaşık 7-8 aydır bir mobil oyun üzerinde çalışıyoruz. PC için çıkartıp çıkartmamayı hala düşünüyoruz.

Cyberpunk temasını esas alan bu oyun 2047 yılında geçmektedir. Uçan araçların, son teknoloji silahların, robotların kullanıldığı bir dünya. Bu günahlar şehrinde kendini pis işlerle uğraşırken bulan Jeff Storm'u yönetiyoruz.

Son zamanlarda Cybercity'nin HUD kısmı için uğraş göstermekteydik ve yorumlarınızı merak ediyorum.
resim_2020-10-31_224409.png

*Fotoğraf çok yakınlaştırıldığında karakterin etrafında beliren beyaz çizgi sorunu çözülmüştür.
**Tavandaki lamba normal oyunda kaldırılıp yerine daha modern bir lamba konulmuştur.
***Resim temsilidir. Lighting, post-processing gibi ayarlamalar henüz yapılmamıştır.

Ekstra olarak mobilde oyunu kontrol edebilmek için ok tuşları vs. eklenecektir. Lakin henüz o aşamaya zamanımız olduğu için 2.plana attık.
HUD kısmında sol üstte karakterin bilgilerinin olduğu kısımdaki yeşil bar sağlığı, mavi bar ise bullet-time süresini temsil etmektedir. Oyunda bullet-time özelliği mevcuttur.​

Son düzenleme:
WOW. Bence Kesinlikle PC'Ye Çıkartmalısınız. Çok Güzel Gözüküyor , Bu Süreçte Sizlere Kolay Gelsin :) , Umarım Emeğinizin Karşılığını En İyi Şekilde Alırsınız <3

WOW. Bence Kesinlikle PC'Ye Çıkartmalısınız. Çok Güzel Gözüküyor , Bu Süreçte Sizlere Kolay Gelsin :) , Umarım Emeğinizin Karşılığını En İyi Şekilde Alırsınız <3
Teşekkürler, mobil önceliğimiz. Arada bir nadiren çıkan reklamlardan gelir elde etmeyi planlıyoruz. PC'de böyle bir durum söz konusu olmadığı için belki ufak bir ücret karşılığı satın alınıp (4-8 TL) oynanabilecek şekilde ayarlanabilir.

Aylar öncesinden paylaşımlarınızı görmüştüm. Şimdiyse oyunun son halinde baya gelişmeler olmuş ki çok da güzel olmuş :O

Harbiden hoş duruyor. HUD ve tema olarak Cyberpunk'ı ele almanız daha da güzel durmasını sağlamış. Sağlık barları da fena değil. Açıkçası genel olarak güzel duruyor, bir de çıktığında bakmak gerek.

Hoş bir görünüşü var ellerinize sağlık.

Aylar öncesinden paylaşımlarınızı görmüştüm. Şimdiyse oyunun son halinde baya gelişmeler olmuş ki çok da güzel olmuş :O
İlerleyen dönemlerde daha da güzel olacak :D Yorumun için teşekkürler

Harbiden hoş duruyor. HUD ve tema olarak Cyberpunk'ı ele almanız daha da güzel durmasını sağlamış. Sağlık barları da fena değil. Açıkçası genel olarak güzel duruyor, bir de çıktığında bakmak gerek.
Çıktığında haber verelim ☕ Yorumun için teşekkürler

Hoş bir görünüşü var ellerinize sağlık.
<3 Yorumun için teşekkürler

Çok başarılı ve güzel bir tasarım olmuş ellerine sağlık.

ne yazacağımı biliyosun tekrar yazmayacağım.

Ne tasarımı olursa olsun yaptığın her tasarımın hastası oluyorum ama bir sorunumuz var
HUD kısmında sağ üstte karakterin bilgilerinin olduğu kısımdaki yeşil bar sağlığı, mavi bar ise bullet-time süresini temsil etmektedir.
barlar sağda değil, solda

Ne tasarımı olursa olsun yaptığın her tasarımın hastası oluyorum ama bir sorunumuz var

barlar sağda değil, solda
Sonradan farkettim :D Kafa sağa gitmiş, sağda hayır var derler
Yorumun için teşekkürler

Hayırlısı, bakalım. Artık oyun çıktığında ilk ben oynayacağım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl