Bulundu mobdan düşen itemi sadece öldüren kişinin alabilmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakGndgdu1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.041
B

BurakGndgdu1

Ziyaretçi
Herkese merhabalar, sizlerden şöyle bir Skript isteğim olacak;

mesela zombi öldürünce zombiden düşen itemi sadece zombiyi öldüren kişi alacak ve yapılabilirse düşen itemin üstünde öldüren kişinin ismi yazacak. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Sunucu sürümü nedir?

Herhangi bir toplayıcı plugini ile gerçekleştirebilirsiniz hocam bu isteğinizi Toplayıcı veya AutoPickup tarzı eklentiler örnek vermek gerekirse iyi forumlar dilerim :)

AutoPickup pluginini inceledim fakat benim isteğim ile alakasız bir plugin. hem Skript olması benim için daha iyi.

AutoPickup pluginini inceledim fakat benim isteğim ile alakasız bir plugin. hem Skript olması benim için daha iyi.
Anladım alternatif pluginler deneyebilirsiniz çünkü AutoPickup eklentisi işinize yarayacak gibi mobu kim öldürürse onun envanterine gider itemleri :)

Anladım alternatif pluginler deneyebilirsiniz çünkü AutoPickup eklentisi işinize yarayacak gibi mobu kim öldürürse onun envanterine gider itemleri :)
Evet gördüm kim öldürürse item ona gidiyor, onu zaten yapabiliyorum. Genede yardımcı olduğunuz için sağ olun.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl