Bulundu MobCRaft Yetkililerini Arıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eronl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eronl

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
MrDifors
MobCraft Yetkililerini Arıyor Profesinal Skype Yada Ts3 Olan Kişilere Yetki Veriliyor

BUİLDER
REHBER
REKLAMCİ
GÖZE GİRİLSE ADMİN-MOD
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dırek Skypemi Vereyim

Ben Builder Olabilirim Not: Örnek Resim İstemeyiniz Özel Sunucu Resimleridir

Lütfen beni Skype adresimden ekleyiniz. Detaylı konuşabilir miyiz ?
ziya.baysal.1

Ekledim Kabul Ederseniz

Skype : [email protected] Rehber olmak istiyorum ama mod ve admin lik yapıyorum genel olarak :D

MobCraft Yetkililerini Arıyor Profesinal Skype Yada Ts3 Olan Kişilere Yetki Veriliyor

BUİLDER
REHBER
REKLAMCİ
GÖZE GİRİLSE ADMİN-MOD
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1497038101,1497037998][/DOUBLEPOST]

BUİLDER
REHBER
REKLAMCİ
GÖZE GİRİLSE ADMİN-MOD
ABI BEN ONCEDEN COK IYI ADMIN OLDUM SIZIN SERVERDE ADMIN OLA BILIRIM BUDA SKAYPIM : nihad.ibrahimov30
CIKMAYA BILIR O YUZDEN SIZIN SKAYPINIZI BANA VERIN OYLE KONUSALIM

İsim Özgür Çetin
Olduğum meslekler : Adminlik
Daha fazla bilgi için skypeden konuşabiliriz

Skypede 8.00 15.30 a kadar açığım[DOUBLEPOST=1497218961,1497218484][/DOUBLEPOST]
İsim Özgür Çetin
Olduğum meslekler : Adminlik
Daha fazla bilgi için skypeden konuşabiliriz

Skypede 8.00 15.30 a kadar açığım Bana Ulaşın

BUİLDER
REHBER
REKLAMCİ
GÖZE GİRİLSE ADMİN-MOD
[DOUBLEPOST=1497263260,1497263225][/DOUBLEPOST]adım ahmet hakan gergen skype ahmet tr gaming beni alırsanız sevinirim iyi bilgim vardır

Skypemi Versem Ordan Detayli Konussak

Discord Alım VARDI BÜTÜN ALIMLAR Gerçekleşi Map Hazır Bir Tek Bi Kaç Kısım Editlencek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl