Bulundu Mobcoin skript yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasuoxdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 777
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasuoxdx

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
43
Minecraft
Azelora

Discord:

kyjons

Merhabalar, sizlerin yardımına ihtiyacım var. Yardımcı olacaklardan şimdiden teşekkürler.

Oyuncular Zararlı mob kestikce mobcoin puanı artıyor ve ben bu puanlarla oyuncuların editmarket gibi menülü olmasını istiyorum.

Kod:
on death:
    if attacker is a player:
        if victim is a zombie or skeleton:
            add 1 to {mobcoin.%player%}

zombi veya iskelet öldürünce mobcoini 1 artıyor

Kod:
on death: #(obje) ölünce:
    if attacker is a player: #eğer saldırgan oyuncuysa
        if victim is a zombie or skeleton or creeper: #ve ölen zombi, iskeletse veya creeper ise:
            add 1 to {mobcoin.%player%} #(mobcoin.%player%) değişkenine 1 tane ekle

command /puanmarket: #komut puanmarket
    trigger: #tetikleyici:
        wait 3 tick #3 tik bekle
        open chest with 5 rows named "&b&k||&5 Puan Market &b&k||" to player #oyuncuda Puan market isimli bir sandık aç
        format slot 10 of player with Diamond pickaxe named "&4Kaz&cmalar" to close then run [execute player command "/kazmalar"] #slot 10 da "Kazmalar" isminde Elmas Kazma Bulundur. Tıklanınca [kazmalar] komutunu çalıştır.
        format slot 12 of player with diamond sword named "&4Kılıclar" to close then run [execute player command "/kılıclar"] #slot 10 da "Kılıçlar" isminde Elmas Kılıç Bulundur. Tıklanınca [kılıclar] komutunu çalıştır.
        format slot 14 of player with paper named "&4Para" to close then run [execute player command "/paralar"] #slot 10 da "Para" isminde Kağıt Bulundur. Tıklanınca [paralar] komutunu çalıştır.

Kod:
on death: #(obje) ölünce:
    if attacker is a player: #eğer saldırgan oyuncuysa
        if victim is a zombie or skeleton or creeper: #ve ölen zombi, iskeletse veya creeper ise:
            add 1 to {mobcoin.%player%} #(mobcoin.%player%) değişkenine 1 tane ekle

command /puanmarket: #komut puanmarket
    trigger: #tetikleyici:
        wait 3 tick #3 tik bekle
        open chest with 5 rows named "&b&k||&5 Puan Market &b&k||" to player #oyuncuda Puan market isimli bir sandık aç
        format slot 10 of player with Diamond pickaxe named "&4Kaz&cmalar" to close then run [execute player command "/kazmalar"] #slot 10 da "Kazmalar" isminde Elmas Kazma Bulundur. Tıklanınca [kazmalar] komutunu çalıştır.
        format slot 12 of player with diamond sword named "&4Kılıclar" to close then run [execute player command "/kılıclar"] #slot 10 da "Kılıçlar" isminde Elmas Kılıç Bulundur. Tıklanınca [kılıclar] komutunu çalıştır.
        format slot 14 of player with paper named "&4Para" to close then run [execute player command "/paralar"] #slot 10 da "Para" isminde Kağıt Bulundur. Tıklanınca [paralar] komutunu çalıştır.
Gerisinide siz ayarlarsınız .=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl