Çözüldü Mob Spawn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkgenci01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkgenci01

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TurkGenci01

Discord:

turk_genci

Merhaba Arkadaşlar:

minecraft suncumda zombi iskelet crepaer gibi düşman canlıların belli bir blok üzerinde doğmasını istiyorum Daha açıklayıcı anlatmak gerekirse mesela bloğumuz obsityen olsun ve tüm düşman canlılar uygun ortam şartları sağlandığında obsiteyn bloğunun üzerinde doğsun , obsityen hariç blokların üzer
nde doğmasın istiyorum bunu nasıl yapabilrim sunuyA LAG VS VERMEDEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLURSA SEVNİNİM.

Teşekkürler

Eğer Özel Bir Yer İçin İstiyorsanız WorldGuard plugini İle O Yere Flag Çekip Opsidyen Bloğuna Flag Çekmeyip Sadece Opsidyende Mob Doğmasını Sağlayabilirsiniz Moblarıda MythicMobs Plugini İle Her Saat Veya Dakika Açısından Doğurabilirsiniz.

Eğer Özel Bir Yer İçin İstiyorsanız WorldGuard plugini İle O Yere Flag Çekip Opsidyen Bloğuna Flag Çekmeyip Sadece Opsidyende Mob Doğmasını Sağlayabilirsiniz Moblarıda MythicMobs Plugini İle Her Saat Veya Dakika Açısından Doğurabilirsiniz.
hayır tüm world dünyasında geçelri olamsını isityorum ve doğma sürelerini oyunun akoşona kalmış

tamam __GLOBAL__ mob-spawning deny yapsan opsidyenlerin orayıda wg leyip /rg flag mob-spawning allow yapsan opsdiyen üstüne skript ile ayarlarız

tama hocam eşekkrü ederim script varmı sende

Hangi mobların doğmasını istiyon ve hangi zaman aralığında yaz bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl