Lacaw
Birisi mi Spawnlandı?
Öncelikle merhaba arkadaşlar, uzun süredir oynadığım local bir fabric sunucum var pcde kurulu dünya sürümümü 1.21.4 oluşturup 1.21.8 taşıdım oluşuma hiçbir etkisi olmayacak modlar çıkıncada sorunsuzca çalışan modlar kurdum sadece. Eskiden sorun yoktu sonra mürekkep balıkları spawn olmayı bıraktı sonra fark ettim ki kocaman base çevremdeki ovalarımda pasif mob spawn olmuyor. Bir ara sunucuyu korsandan korsan olmayana aldığım vakitlerde squik sorunu çözüldü lakin yine başladı siyah boya elde etmek için aradım sonradan büyük genel bir sorun olduğunu fark ettim. Yeni yüklenen chunklara inek koyun vb. oluşurken hiçbir şekilde squik oluşmuyor ama base çevrem önceden yüklediğim chunklarda inek koyun vb. spawn olmuyor dünya klasöründen entites içini sildiğimde sorun düzeliyor ama tüm farmlardaki olsun köylü ticaretim evcil hayvanlarım hepsi yok oluyor sonuçta ama sorun dünya dosyalarından kaynaklı bunu çözdüm. Sürüm taşınırken olağan bir hataymış bunu nasıl çözebilirim baya bir uğraş verdim sonuç elde edemedim tek tek dat dosyalarını silmeyi denedim ama sürekli yeni oluşanlar oldukça birbirine karıştı sonunda beceremedim pek 219 dat var çünkü. Sorunu yaşayıp çözen oldu mu ?