MerdegMob Yüklü onun yerine. ayrıca diğer dediğin komutlarıda çok önceden yazmıştım[DOUBLEPOST=1486563197,1486563163][/DOUBLEPOST]Dipnot: MerdegMob ile Mobstacker aynıdır.Kullanmadığın Veya Mob Doğmasının Gereksiz Olduğu Maplara /mvm set monsters false /mvm set animals false yazın yadaböyle bir plugin var tüm yaratıkları bir yaratığa topluyor ve üstünde yazıyor Mesela 23 Creeper Birleşti 1 creeper üstünde 23X yazıyor ve 1 tane öldürünce 22X oluyor lag azalttığını söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum hiç kullanmadım :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Peki ozaman gereksiz kullanmadığıniz Maplara veya kullanıp mob doğmasınin gerek olmadığı dünyaya verdiğim komutları yazın acayip lag azaltıyorMerdegMob Yüklü onun yerine. ayrıca diğer dediğin komutlarıda çok önceden yazmıştım[DOUBLEPOST=1486563197,1486563163][/DOUBLEPOST]Dipnot: MerdegMob ile Mobstacker aynıdır.
Dediğim Gibi Onuda Yaptım Zaten 3 tane map var , World , ASkyblock , Askyblock_netherPeki ozaman gereksiz kullanmadığıniz Maplara veya kullanıp mob doğmasınin gerek olmadığı dünyaya verdiğim komutları yazın acayip lag azaltıyor
entity-activation-range:
animals: 32
monsters: 32
misc: 16
entity-tracking-range:
players: 48
animals: 48
monsters: 48
misc: 32
other: 64
spawn-limits:
monsters: 70
animals: 15
water-animals: 5
ambient: 15
MerdegMob seçeneklerinde istersen teker teker ölsün istersen 5x ölsün 5 ininde ölüsü kadar eşyası düşsün gibi bir ayar var true yaptım lagı dahada aza indirdiSunucunuzun klasörlerin içinde spigot var onu açın
Bunlarla birazcık oynayınKod:entity-activation-range: animals: 32 monsters: 32 misc: 16 entity-tracking-range: players: 48 animals: 48 monsters: 48 misc: 32 other: 64
Yada içinde ki Bukkit var
bunlarla oynayınKod:spawn-limits: monsters: 70 animals: 15 water-animals: 5 ambient: 15
Tek sorun mob olmayabilir bence timings çalışıyorsa bir bak derim plglere ve o dediğim şeylerle oynayıp mob doğmasıni azaltabilirsinMerdegMob seçeneklerinde istersen teker teker ölsün istersen 5x ölsün 5 ininde ölüsü kadar eşyası düşsün gibi bir ayar var true yaptım lagı dahada aza indirdi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!