Çözüldü Mob farmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Domatees
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 750
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domatees

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Domatees

Discord:

zbab#0001

Sunucumda bir mob farmı inşa ettim ve gayet verimli bir şekilde çalışıyor fakat arkadaşım aynısından kendilerinin de yapacaklarını söylediler onların farm yapması benim farmımın verimini düşürür mü ben deep oceans biyomuna çok çok uzaklara yaptım farmı yani yakında yapma ihtimalleri yok sadece aynı anda afk bıraktığımızda verimi düşer mi?

Evet, verim düşer.

Evet, verim düşer.
Çok fazla düşer mi yani farmın yapılış videosunda saatte 10k okyanusta yapılırsa 13 14k item düşeceği gibi bir şey yazıyordu, ben kendim yaklaşık 1 saat afk bıraktım 3 double chest item düşmüştü bu sayı çok azalır mı?

Çok fazla düşer mi yani farmın yapılış videosunda saatte 10k okyanusta yapılırsa 13 14k item düşeceği gibi bir şey yazıyordu, ben kendim yaklaşık 1 saat afk bıraktım 3 double chest item düşmüştü bu sayı çok azalır mı?
Evet azalabilir. Özellikle büyük bir farm ise kesinlikle azalacaktır.

Çok ciddi miktarlarda azalır mı yoksa %80 %70lere gerilese bile çok problem olacağını düşünmüyorum.
Farm büyüklüğüne göre değişir. En fazla %80-%60 arası bir verime düşebilir. Eğer onlarda okyanusa yapacaksa pek sıkıntı olmaz gibi geliyor.

Farm büyüklüğüne göre değişir. En fazla %80-%60 arası bir verime düşebilir. Eğer onlarda okyanusa yapacaksa pek sıkıntı olmaz gibi geliyor.
çok aşırı büyük bir şey değil shulkercraftın saatte 10k item veren farmını yaptım yaklaşık 10 katlı bir farm ama dediğiniz gibi olursa da aşırı sorun olmaz. teşekkürler

çok aşırı büyük bir şey değil shulkercraftın saatte 10k item veren farmını yaptım yaklaşık 10 katlı bir farm ama dediğiniz gibi olursa da aşırı sorun olmaz. teşekkürler
Bir şey değil. Eğer sorununuz çözüldüyse "çözüldü" olarak ayarlarsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl