Tanıtım MoarSigns » Yeni Tabelalar Modu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

mctryenilogo.png
PO7MJv.png

Mod Hakkında :
Mod Adı » MoarSigns
Mod Yapımcısı » Gory_Moon
Mod Linki »
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mod Sürümü » 1.11.2

PO7MJv.png

MoarSigns modu Minecraft'a mükemmel bir ektir; eğer şimdiye kadar biraz daha tabela istemişseniz bu mod tam size göre. Mod, madenlerden tabela yapmanın yanı sıra, kullandığınız ahşap plakaların türüne göre farklı tabela türleri yapmayı da ekler.

Signs-625x352.png

Tabelalar eskisi gibi yapılıyor ama sadece kullanılan malzemelere bağlı olarak farklı tabelalar ortaya çıkıyor. Eğer elmas kullanırsanız o tabela elmas , akasya odunu kullanırsanız akasya odunu olarak rengini alacaktır. Cehverin külçesinden yaparsanız 10 tabela , cevherin nuggetinden yaparsanız 1 tabela verir.

Recipes.png

Bu modun eklediği normal tabeladan en büyük farklı özellik , bir menüye sahip olmasıdır. Artık tabelanızda metin büyüklüğünü , rengini ve yazı tipini ayarlayabileceksiniz.

GUI-625x352.png

Examples-625x352.png

Shift ve sağ tıklama yaparsanız , tabelanızı zemine veya duvara ekleyebilirsiniz.

FloorCeiling-625x352.png

PO7MJv.png

Son düzenleme:
Güzel Bi Eklentiymiş

İyi Günler,İyi Forumlar

Eklentiyi çok beğendim. Faction ve ya survival gibi oyun modlarında gayet işe yarar. Bu arada ctrl+f ile "istesemişseniz" düzeltin; "istesemişseniz" değilde "istemişseniz" yapın :)

Güzel moda benziyor.

Keşke bu tür şeyler plugin ile veya skript ilede kolay bir şekilde yapılabilseydi :)
Güzel anlatım.

Güzel olmuş. Ben de böyle bişeyler yapmak istiyorum sunucumda kullanmak için. Nasıl yapabilirim acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl