MmotrGaming 2016 SkyBlock Server Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

#Dreamenemy

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
a.php

Merhabalar dostlarım tekrardan karşınızdayım düşündügünüz gibi yeni bir skyblock paketi hazırladım biraz hızlı paylaştım çünkü daha fazla bekletirsem paylaşmam zor olucaktı bunun için küçük kusurlar çıkarsa affola sizden hiç bir karşılık ve beklentim bulunmamakta sadece oluşan bug ve türkçeleştirme hatalarını bana mail adresime veya youtube kanalımda sktblock paket tanıtım videosu altında bana bilgilendirmenizdir dilerseniz hemen başlayalım

a.php

eeb1b2f41b384d29a07e4d6bc6d4016a.png

47 Adet Aktif Ve Kullanılan Plugin Bulunmaktadır İstediginizi Kaldıra Bilir Ve Değiştire Bilirsiniz Editlemede Oluşan Sonuçlarla İlgilenmiyorum
a.php

Desteklenen Spigot Sürümü: spigot-1.8-R0.1-SNAPSHOT-latest Duyurulma Tarih: 7 Mart 2015
Paketin Boyutu:41.4 MB (RAR)
Toplam Plugin Sayısı: 47
Lobi Varmı: VAR
Spawn Varmı: VAR
Ranklara Ozel Adalar: VAR
Toplam Harita Sayısı: 3
Rank Sayısı:6 <OYUNCU/VİP>
a.php

Sizler için ugraşarak rankları kolay verin diye sizle için skriptler ile ayarladıgım komutlar bulunmaktadır her rankın altında kişileri nasıl rank atlattıracagınızı gösterecegim her rank bir alt rankın özelligini taşımaktadır!

a.php

*500 Oyun İçi Para
*30 Oyun İçi Level
*DONOR Kasa Anahtari
*Kendine Özel Ada Tipi
*/fly Yetkisi
*Sunucu Doluyken Girebilme
*Daha Fazla Sethome Yetkisi
*44 Adet Rank Efektleri
Rank Atlatmak İçin:[/donor <Oyuncu>]

a.php

*1000 Oyun İçi Para
*100 Oyun İçi Level
*1 Adet Spawner
*VIP Kasa Anahtari
*Virutual Chest Ve Craftingtable Kullanım
*Beklemeden Isinlana Bilme
*Kendine Özel Ada Tipi
*99 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/vip <Oyuncu>]

a.php

*2000 Oyun İçi Para
*200 Oyun İçi Level
*2 Adet Spawner
*PREMIUM Kasa Anahtari
*/back Komutu Kullanabilme
*Ranka Özel Ada Tipi
*143 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/premium <Oyuncu>]

a.php

*4000 Oyun İçi Para
*400 Oyun İçi Level
*3 Adet Spawner
*LEGEND Kasa Anahtari
*Ranka Özel Ada Tipi
*/feed Komutu Kullanabilme
*/repair Komutu Kullanabilme
*187 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/legend <Oyuncu>]

a.php

*8000 Oyun İçi Para
*800 Oyun İçi Level
*4 Adet Spawner
*HEROBRINE Kasa Anahtari
*Ranka Özel Ada Tipi
*/heal Komutu Kullanabilme
*/repair all Komutu Kullanabilme
*/ptime Komutu Kullanabilme
*231 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/herobrine <Oyuncu>]

a.php

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Teşşekürler Kardeşim Calışırsa Sorunsuz Allah Senden Razı Olsun Kardeşim Paylaşım İcin Teşekürler.

Virus total ekleyiniz
para kazanma linkinden dolayı kusura bakmayın virüs totale gelince yadisk sitesinde virüs barındırmaz ondan dolayı yadiskde paylaşıyorum kendi taramaları var direk siliyor zaten rar şifresiz ama illa eklenmesi gerekiyorsa eklerim

para kazanma linkinden dolayı kusura bakmayın virüs totale gelince yadisk sitesinde virüs barındırmaz ondan dolayı yadiskde paylaşıyorum kendi taramaları var direk siliyor zaten rar şifresiz ama illa eklenmesi gerekiyorsa eklerim
oto mesajlar nerde hocam ? oto yazılar gecıyor swde mmotr diye onu nasıl degiştiriyoruz size zahmet solermisiniz.

Dostlarım öncelikle duyuruları SimpleBroadcast den ayarlaya bilirsiniz ayrıca yukarıdaki skinide npc ile kaldıra bilirsiniz anlatayım /npc list yazıyorsunuz ardından hangisini kaldıracaksanız /npc select <kaldırılacak olanın numarası> ardından /npc remove

kuramadım bir yardım etseniz ne yapmam gerekir Bi anlatırmısınız Teşekkürler :)

ben başka yerlerede sandık koyak istiyorum nasıl konur sölermisin?

kuramadım bir yardım etseniz ne yapmam gerekir Bi anlatırmısınız Teşekkürler :)
öncelikle paketi indirip istedigin bir klasöre world dosyalarını plugins klasörünü ayriten spigot adlı jar dosyasını atıyorsun ardından normal presedürü yapıyorsun uzun uzun anlatamam ama internete minecraft spigot sunucu kurulumu yazarsan 1000 adet video karşına çıkar[DOUBLEPOST=1473702458,1473702326][/DOUBLEPOST]
ben başka yerlerede sandık koyak istiyorum nasıl konur sölermisin?
merhabalar /crates crate <KASA ADI> <Oyuncu Adı>[DOUBLEPOST=1473702536][/DOUBLEPOST]paket güncellenmiştir

Kardeş Ben NPC oluşturuyorum ama isimleri tabda gözüküyor onları nasıl kaldırcam

a.php

Merhabalar dostlarım tekrardan karşınızdayım düşündügünüz gibi yeni bir skyblock paketi hazırladım biraz hızlı paylaştım çünkü daha fazla bekletirsem paylaşmam zor olucaktı bunun için küçük kusurlar çıkarsa affola sizden hiç bir karşılık ve beklentim bulunmamakta sadece oluşan bug ve türkçeleştirme hatalarını bana mail adresime veya youtube kanalımda sktblock paket tanıtım videosu altında bana bilgilendirmenizdir dilerseniz hemen başlayalım

a.php

eeb1b2f41b384d29a07e4d6bc6d4016a.png

47 Adet Aktif Ve Kullanılan Plugin Bulunmaktadır İstediginizi Kaldıra Bilir Ve Değiştire Bilirsiniz Editlemede Oluşan Sonuçlarla İlgilenmiyorum
a.php

Desteklenen Spigot Sürümü: spigot-1.8-R0.1-SNAPSHOT-latest Duyurulma Tarih: 7 Mart 2015
Paketin Boyutu:41.4 MB (RAR)
Toplam Plugin Sayısı: 47
Lobi Varmı: VAR
Spawn Varmı: VAR
Ranklara Ozel Adalar: VAR
Toplam Harita Sayısı: 3
Rank Sayısı:6 <OYUNCU/VİP>
a.php

Sizler için ugraşarak rankları kolay verin diye sizle için skriptler ile ayarladıgım komutlar bulunmaktadır her rankın altında kişileri nasıl rank atlattıracagınızı gösterecegim her rank bir alt rankın özelligini taşımaktadır!

a.php

*500 Oyun İçi Para
*30 Oyun İçi Level
*DONOR Kasa Anahtari
*Kendine Özel Ada Tipi
*/fly Yetkisi
*Sunucu Doluyken Girebilme
*Daha Fazla Sethome Yetkisi
*44 Adet Rank Efektleri
Rank Atlatmak İçin:[/donor <Oyuncu>]

a.php

*1000 Oyun İçi Para
*100 Oyun İçi Level
*1 Adet Spawner
*VIP Kasa Anahtari
*Virutual Chest Ve Craftingtable Kullanım
*Beklemeden Isinlana Bilme
*Kendine Özel Ada Tipi
*99 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/vip <Oyuncu>]

a.php

*2000 Oyun İçi Para
*200 Oyun İçi Level
*2 Adet Spawner
*PREMIUM Kasa Anahtari
*/back Komutu Kullanabilme
*Ranka Özel Ada Tipi
*143 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/premium <Oyuncu>]

a.php

*4000 Oyun İçi Para
*400 Oyun İçi Level
*3 Adet Spawner
*LEGEND Kasa Anahtari
*Ranka Özel Ada Tipi
*/feed Komutu Kullanabilme
*/repair Komutu Kullanabilme
*187 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/legend <Oyuncu>]

a.php

*8000 Oyun İçi Para
*800 Oyun İçi Level
*4 Adet Spawner
*HEROBRINE Kasa Anahtari
*Ranka Özel Ada Tipi
*/heal Komutu Kullanabilme
*/repair all Komutu Kullanabilme
*/ptime Komutu Kullanabilme
*231 Adet Rank Efekti
Rank Atlatmak İçin:[/herobrine <Oyuncu>]

a.php

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1480304327,1480303357][/DOUBLEPOST]Merhaba, Plugin Paketi Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Öncelikle... Ve Bana Bu Plugin Paketini Editleyebilecek Delikanlıı Aranır Skype, Facebook Farketmez Bana Ulaşırsanız Memnun Olurum. Bu Arada Bu Plugin Paketini ''MMOTR'' Sponsorlugunda Serverimde Kurlanıcağım Elbette...
Neyse Plugin Paketimi Editleyebilecek Dost Varsa Sevinirim

Plugin Paketinde Bir Kaç Açık Buldum Düzeltilir Ve Güncellenirse Sevinirim...
1. Herobrine Rank Ada Olusturunca 1 Kere /FixHome Çekmesi Gerekiyor /Island Home Yukarıda Ağacın Uzerinde Galiba Ondan Kaynaklanıyor...
2. Belki Sadece Bende Oluyordur Bilmiyorum Bu Oyucu, Baslangic Ve Rank Kasalari Çalışmıyor Nedenini Bende Bilmiyorum Ilgilenirsen Sevinirim...

Ve Nasıl ''NPC'' Ve ''Kasa'' Yaratıcam... Mesela ''EnderVIP'' Diye Group Olusturdum Ve Buna Kasa Olusturmak Istiyorum En Basit Nerden Olusturabilirim?...
Bide ''Server Tutorial''ı Nasıl Block Işlevci Yapıcam Mesela Spawnda Bir Köylü Var Üzerinde [Server Tutorial] Yazıcak Oyuncu Bunu Tiklayinca Otomatik Server Tanıtımına Geçiçek...

''Skript'' Nasıl Ayarlanır Mesela Ben ''Skript'' Ile Birşey Ayarlıcam Mesela, Oyuncu Serverimize Ilk Defa Giriş Yaptı /Hediye Yazınca Buna Belli Itemler Gelicek
Iron Blocks, Diamond Blocks, Gold Blocks: Quartz Blocks Vs. Bu Tür Itemler Oyuncu /Hediye Yazdıktan Sonra Bu Hediye Komutunu Birdaha Hiç Yazamayacak...

Ilgilenirsen Veya Ilgilenirseniz Çok Sevinirim Dediğim Gibi Server SkyBlock Olucak Ve ''MMOTR'' Sponsorlugunda Kurulacaktır Teşekkürler...

Son düzenleme:
Gerçekten güzel paket skypen varmı birkaç sorum olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl