MMORPG Sunucusunda neler olsun isterdin? -Konuya gel görüşünü bildir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaiys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaiys

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
107

Discord:

kaiys

Selamlar, biliyorsunuz ki ülkemizde çok sayıda MMORPG sunucusu bulunmamakta, bu sebepten ötürü bir MMORPG sunucu projesine başlamayı düşünüyorum.

1-Sizce bir MMORPG sunucusunda neler olmalı?
2-Mob türlerini düşünecek olursak nasıl şeyler isterdiniz?
3-Görev olarak neler eklenmeli?

Örnek verecek olursam;
Kainat Atının kanat parçasından 5 adet topla!
2 Adet Üst Seviye can iksiri üret!
10 tane Kainat Atı kes!
gibi gibi

Yazdığınız her şeyi okuyup uygun olanları not edeceğim, eğer uygulayabilirsem projeye ekleyeceğim.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Görevler hikaye odaklı olursa oyun zevki daha yükseklerde olacağını düşünüyorum bunun dışında özel aletler (kılıç , kazma , zırh) , büyüler ve özel aletler (mesela teleport için özel bir alet olabilir vipler için güzel olur). Bunun dışında java bilginiz bulunmakta ise özel event türleri yapabilirsiniz(Mesela kainat atının özel bir parçası o event anında düşmeye başlayabilir sadece o vakitte). Bunun dışında çok büyük bir harita yerine orta boyda ve kaliteli bir harita olması daha iyi olacaktır.
Bunlar benim düşündüklerim katılmayan arkadaşlar olabilir sadece öneri sonuçta :D İyi günler dilerim umarım hayalinizde ki sunucuyu açıp iyi yerlere gelirsiniz.

Görevler hikaye odaklı olursa oyun zevki daha yükseklerde olacağını düşünüyorum bunun dışında özel aletler (kılıç , kazma , zırh) , büyüler ve özel aletler (mesela teleport için özel bir alet olabilir vipler için güzel olur). Bunun dışında java bilginiz bulunmakta ise özel event türleri yapabilirsiniz(Mesela kainat atının özel bir parçası o event anında düşmeye başlayabilir sadece o vakitte). Bunun dışında çok büyük bir harita yerine orta boyda ve kaliteli bir harita olması daha iyi olacaktır.
Bunlar benim düşündüklerim katılmayan arkadaşlar olabilir sadece öneri sonuçta :D İyi günler dilerim umarım hayalinizde ki sunucuyu açıp iyi yerlere gelirsiniz.
Oldukça mantıklı şeyler, önerlerin için teşekkürler.

Oldukça mantıklı şeyler, önerlerin için teşekkürler.
rica ederim ne demek eğer sunucuya başlar iseniz bu konuya geliştirme için discord açtığınızda yazarsanız mutlaka gelip gelişmelere bakacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl