config developer onlar bebiş nmsafgmsagfmafconfig düzenleyen developer oluyor artık bu bakar basit, sunucu açacak bir iki config düzenliyor (kafadan atıyorum) 3 yıl sonra tekrardan işi çıkıyor config düzenliyor bir iki tane ve karşınızda 3 yıllık developer oluyor. Durumun özeti
öyle diyonuz da artık herşeyin bir plugini var indirip config düzenliyosun sadece + şeyler yapmak için tabikide java bilmek lazımconfig developer onlar bebiş nmsafgmsagfmaf
amoreas
İşte detaya inince anlıyorsun öyle olduklarınıconfig developer onlar bebiş nmsafgmsagfmaf
Developer olmak için ne gerekir biliyor musun zeka, mantık, javayı ciddi anlamda nasıl kullanılacağını bir şeyi tam bilmeden direk o kodu yazarsın extra işlemler yaparsın gibi durumlar olur bunlar eklentinin performansını etkiler yada zekasını kullanamaz arkadaşımız kötü bir eklenti yapar gibi durumlar kişi bilgisi önemli iki java öğrendim bunları öğrendim hiç proje yapamdım bir şey üzerinde çalışmadım gibi durumlarla olmaz geliştirici olmak çok şey ister aslında tabi seviyeleri var ama bu durum sana bağlı meselaöyle diyonuz da artık herşeyin bir plugini var indirip config düzenliyosun sadece + şeyler yapmak için tabikide java bilmek lazım
kesinlikle katılıyorum ++Developer olmak için ne gerekir biliyor musun zeka, mantık, javayı ciddi anlamda nasıl kullanılacağını bir şeyi tam bilmeden direk o kodu yazarsın extra işlemler yaparsın gibi durumlar olur bunlar eklentinin performansını etkiler yada zekasını kullanamaz arkadaşımız kötü bir eklenti yapar gibi durumlar kişi bilgisi önemli iki java öğrendim bunları öğrendim hiç proje yapamdım bir şey üzerinde çalışmadım gibi durumlarla olmaz geliştirici olmak çok şey ister aslında tabi seviyeleri var ama bu durum sana bağlı mesela
katılıyorum ++++Developer olmak için ne gerekir biliyor musun zeka, mantık, javayı ciddi anlamda nasıl kullanılacağını bir şeyi tam bilmeden direk o kodu yazarsın extra işlemler yaparsın gibi durumlar olur bunlar eklentinin performansını etkiler yada zekasını kullanamaz arkadaşımız kötü bir eklenti yapar gibi durumlar kişi bilgisi önemli iki java öğrendim bunları öğrendim hiç proje yapamdım bir şey üzerinde çalışmadım gibi durumlarla olmaz geliştirici olmak çok şey ister aslında tabi seviyeleri var ama bu durum sana bağlı mesela
realundefeated
developer olmak zeka ister developer olmak tartışılır çünkü developer kavramı geliştirici demek bir olay üzerinde geliştirmeler yapan bir kişiyede denebilir evet ama var olan bir eklentinin confiğini düzenlemek geliştiricilik olmuyor bu sadece var olan birşeyin ayarlarını değiştirmek Konfigrasyon yapan kişi olarak geçerDeveloperlik ne tartışılır ama 2 plugini bir araya getirmek kesinlikle değil :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!