1/1500 play.mionanw.com Miona Network | play.mionanw.com | 1.17.2 - 1.26.2 | JAVA & BEDROCK | 08.07.2026 Açılış! | Sezon 1 | Klan oylamasında 1.000 TL ödül!

Konu, 6 Ağustos 2026 19:57'de tarihine kadar sabit.

KARDINAL.

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
Minecraft
kardinal2121

Discord:

kardınal2121

Minecraft Sunucu Adresi
play.mionanw.com
Sunucu Sürümü
1.17.2 - 1.26.2
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Boxmining, Skyblock
Zorluk Seviyesi
Orta
Sayfa-1.webp
Sayfa-2.webp
Sayfa-3.webp
2026-07-07_00.16.52.webp
2026-07-07_00.15.54.webp
2026-07-07_00.15.38.webp
2026-07-07_00.14.47.webp
2026-07-07_00.11.56.webp
2026-07-07_00.16.15.webp
2026-07-07_00.16.22.webp
2026-07-07_00.13.43.webp
2026-07-07_00.41.48.webp
2026-07-07_00.26.28.webp

Son düzenleme:
Başarılar dileriz :)

Konu tasarımı ideal ama yazılar çok küçük kalmış ekrana yapışınca anca okunuyor onun dışında görseller bol bol shader eklenirse daha güzel durabilirler başarılar

Konu tasarımı ideal ama yazılar çok küçük kalmış ekrana yapışınca anca okunuyor onun dışında görseller bol bol shader eklenirse daha güzel durabilirler başarılar
görselleri shader ile değiştireceğim teşekkür ederim konu içinde tasarımcı ile yarın görüşeceğim

Hm Birtane Daha Hazır paket geldi elinize sağlık yinede ortada emek var :D

Hm Birtane Daha Hazır paket geldi elinize sağlık yinede ortada emek var :D
hazır paket mi discord üzeri size hazır olmadığını kanıtlayabilirm ekleyebilirsiniz beni :D bütün yapım aşamaları ss alındı sıfırdan yapılan bir paket map bile özel yapıldı

Tüm konu anlatımları ve sunucular bana nedense hep aynı gibi geliyor sebebini bilmiyorum ancak çoğu hep aynı site yazılımı hep aynı konu anlatımı tasarımı ve hep aynı sistemleri döndür döndür önümüzde sunucuyor. Sunucu-İçi konusunda herhangi bir yorum yapamam ancak şuana kadar konu anlatımı, site ve görseller üzerinden ilerleyecek olursak diğer sunuculardan (Kuzeyin Ruhu vb. dışında) bir farkını göremedim. Başarılar dilerim.

Sunucuların birbirine benzemesinin sebebi Minecraft Türkiye 'deki oyuncu kitlesinin düz mantıkta olan sistem ve oyun modlarını tercih etmesi. Yurt dışındaki mantıklara ve sistemlere sahip çoğu sunucuları Türkiye 'deki oyuncular oynamayı tercih etmiyor etse de ulaşılabilir olan kitle çok küçük. Sunucunuzda başarılar dilerim @KARDINAL.
Tüm konu anlatımları ve sunucular bana nedense hep aynı gibi geliyor sebebini bilmiyorum ancak çoğu hep aynı site yazılımı hep aynı konu anlatımı tasarımı ve hep aynı sistemleri döndür döndür önümüzde sunucuyor. Sunucu-İçi konusunda herhangi bir yorum yapamam ancak şuana kadar konu anlatımı, site ve görseller üzerinden ilerleyecek olursak diğer sunuculardan (Kuzeyin Ruhu vb. dışında) bir farkını göremedim. Başarılar dilerim.

Fikrinize saygı duyuyorum, öneriniz için de teşekkür ederim. Fakat Türkiye’deki oyuncu kitlesine maalesef şu an en çok bu tarz sistemlerle hitap edebiliyoruz.
Sunucuya klan sistemi ekledik; örneğin sunucunun 2. gününde 50 online gördük fakat buna rağmen kimse klan savaşı atmadı. Yani ne kadar farklı sistem eklersek ekleyelim, oyuncuların büyük kısmı yine trap savaşı ve elytra savaşı gibi içeriklere yöneliyor.
Bu durumun tamamen önüne geçmek maalesef kolay değil. Yine de düşünceniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl