Minimalcraft | Sunucu Tanıtım Grafiği | Forumun en iyilerinden!

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
282

Discord:

Majoras#3286

Selam grafikerler ve grafiker adayları!
Azıcık boş zamanım da uzun süredir paylaşmadığım grafiklerin yerini dolduracak bir grafik ile karşınızdayım.
Grafikteki bilgiler temsili olmakla beraber hiç bir sunucunun reklamı manasında değildir.

9yaRoOt.jpg

Buraya görseller gelecek.

qHPir1n.jpg

"Minimalcraft" deyip tanıtım içerisinde oyuncu kafalarından başka hiçbir Minecraft öğesi bulunmaması gerçekten çok saçma.

"Minimalcraft" deyip tanıtım içerisinde oyuncu kafalarından başka hiçbir Minecraft öğesi bulunmaması gerçekten çok saçma.
Minimal, tasarımın minimal olduğunu gösteriyor. Craft ise minecraft için yapılmış bir grafik olduğunu belirtiyor neyini anlayamadın. Tabii ki bir minecraft öğesini her grafiğimde kullanmam.

Minimal, tasarımın minimal olduğunu gösteriyor. Craft ise minecraft için yapılmış bir grafik olduğunu belirtiyor neyini anlayamadın. Tabii ki bir minecraft öğesini her grafiğimde kullanmam.
Bana göre sonuna "craft" koyacaksan içinde daha fazla Minecraft öğesi olmalı.

Sarı renk kullanman ve başlıklarda küçük harf tercih etmiş olman hoş olmamış. Ayrıca birkaç yazım hatası da mevcut. Şahsen tasarımı pek beğenmedim.

Herkesin en ufak sol tıklamakla yaptığı bir şey olarak emek sayılır. Ancak sen şah eser yapmışsın. xd

Her şeyi küçük yazman ve minecraft tasarımı olmasına rağmen minecraftla alakalı sadece skin kafası olması dışında hiç bir sorun yok, mükemmel.

Her şeyi küçük yazman ve minecraft tasarımı olmasına rağmen minecraftla alakalı sadece skin kafası olması dışında hiç bir sorun yok, mükemmel.
Minecraft resimleri diğer stok resimlere göre kötü. Aynı şablona minecraft resimleri koyduğumuzda uyum denen şey ortadan kalkacak. Minecraft resimlerinden alakasız resimler kullandığım için de minecraft ikonları yakışmayacak. "Her şeyi küçük yazman" derken dalga geçtiniz sanırım, aksine bazı yazıları çok büyük yazmışım foruma göre.

Minecraft resimleri diğer stok resimlere göre kötü. Aynı şablona minecraft resimleri koyduğumuzda uyum denen şey ortadan kalkacak. Minecraft resimlerinden alakasız resimler kullandığım için de minecraft ikonları yakışmayacak. "Her şeyi küçük yazman" derken dalga geçtiniz sanırım, aksine bazı yazıları çok büyük yazmışım foruma göre.
Küçük harflerden bahsediyor sanırım.

Klasik konu tasarımlarından farklı olması biraz daha iyi olmuş.

indirme linki nerde belirtirsen iyi olur şimdiden teşekkürler.

Küçük harflerden bahsediyor sanırım.
Küçük harfleri büyüğe çevirince mi tüm grafiği beğeneceksiniz? Kayda değer değişiklik olmaz ama bir daha ki sefere sizin için büyük yazacağım.

Küçük harfleri büyüğe çevirince mi tüm grafiği beğeneceksiniz? Kayda değer değişiklik olmaz ama bir daha ki sefere sizin için büyük yazacağım.
Evet, bir unsur tüm yapıyı mahvedebiliyor.

Selam grafikerler ve grafiker adayları!
Azıcık boş zamanım da uzun süredir paylaşmadığım grafiklerin yerini dolduracak bir grafik ile karşınızdayım.
Grafikteki bilgiler temsili olmakla beraber hiç bir sunucunun reklamı manasında değildir.

9yaRoOt.jpg

Buraya görseller gelecek.

qHPir1n.jpg
Tasarım güzel eline sağlık, Sadece seçilen arka plan resimleri daha kaliteli olabilirdi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl