Skript Paylaşımı MiniGames Ön İnceleme - Ücretli Çalışma - Satışta Değildir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Obilux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.551
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
Herkese Selamlar
Bugün Sizlere Yapılmakta Olan Minigames'i Tanıtacağım

ALobn7.jpg

Oyunun Mantığı Basede Bulunan Cevherler İle Kasılıp Köylüden Takas Ederek İşine Yarayacak İtem'leri Almaktır 2 Takım Vardır Kırmızı-Mavi Takımlarıdır. ScoreBoard'da Bulunan 15 Dakikalık Geri Sayım Sonucu Ekrana Bir Title Çıkacaktır Titlede İse
"15 Dakika Doldu Artık Yol Yapabilirsin"
Yazısı Çıkacaktır
Yol Yapma Yasağı Kalktıktan Sonra Ortaya Yol Yapacaksın. Baselerde Bulun Yünleri Kıracaksın Ve Eline Mavi Boya Gelecek Onu Kenarda Bulunan Heykele götürüp Zümrüt Bloka O İtem İle Sağ Tıklayacaksın.
Ve Ortada İtemlerine
Ench Basacaksın Unutma Sen Ench Basarken Karşı Takım Seni Ench Masasından
Uzaklaştırarak Eğer Masada İtem'in Kaldıysa İtemini Alacaktır.
Şimdi Fotoğraflara Geçelim Daha İyi Anlayacaksınız.
- Spawn -
x368T.png

- Map -
NOTye.png

- Heykel -
7SWxd.png

- Kasılma Yeri -
f4W6N.png

- Heykel Bitirme Yeri -
d6JKJ.png

%90 , %95'i Bitti Kalan Şeyler
#Takım İçi PvP'yi Kapatmak
#ScoreBoard'a Süre Ve Yünlerin Kırılıp Kırılmadığını Eklemek Kaldı
Bu Kadardı Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim

Herkese Selamlar
Bugün Sizlere Yapılmakta Olan Minigames'i Tanıtacağım

ALobn7.jpg

Oyunun Mantığı Basede Bulunan Cevherler İle Kasılıp Köylüden Takas Ederek İşine Yarayacak İtem'leri Almaktır 2 Takım Vardır Kırmızı-Mavi Takımlarıdır. ScoreBoard'da Bulunan 15 Dakikalık Geri Sayım Sonucu Ekrana Bir Title Çıkacaktır Titlede İse
"15 Dakika Doldu Artık Yol Yapabilirsin"
Yazısı Çıkacaktır
Yol Yapma Yasağı Kalktıktan Sonra Ortaya Yol Yapacaksın. Baselerde Bulun Yünleri Kıracaksın Ve Eline Mavi Boya Gelecek Onu Kenarda Bulunan Heykele götürüp Zümrüt Bloka O İtem İle Sağ Tıklayacaksın.
Ve Ortada İtemlerine
Ench Basacaksın Unutma Sen Ench Basarken Karşı Takım Seni Ench Masasından
Uzaklaştırarak Eğer Masada İtem'in Kaldıysa İtemini Alacaktır.
Şimdi Fotoğraflara Geçelim Daha İyi Anlayacaksınız.
- Spawn -
x368T.png

- Map -
NOTye.png

- Heykel -
7SWxd.png

- Kasılma Yeri -
f4W6N.png

- Heykel Bitirme Yeri -
d6JKJ.png

%90 , %95'i Bitti Kalan Şeyler
#Takım İçi PvP'yi Kapatmak
#ScoreBoard'a Süre Ve Yünlerin Kırılıp Kırılmadığını Eklemek Kaldı
Bu Kadardı Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim

Güzel bir çalışma olucağına inanıyorum!

** Hem Fazla Alan Olmaz Çünkü Map Size Ait Değil :D İyi Forumlar :D Yakında Ücretsizi Cıkar Kim Bilir ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
hocam 1.5 yıllık seri çıksa şimdiye kadar çıkardı mapi kendim yapacağm ayrıca değerli yorumun için teşekkür ederim
Deme Öle Ben Yaptım Duruyodu Sen Yapınca Tekrar Yapasım Geldi Paylaşırım :D :D

Deme Öle Ben Yaptım Duruyodu Sen Yapınca Tekrar Yapasım Geldi Paylaşırım :D :D
hocam yapma yaw 2 aydır bunla uğraşıyom yapamadığım yerlerde yardım alıyorum ben sana geçen sene pm attım 2 kere hemde sen vermeyince kendim yapayım dedim ben yapıncada yapasın tuttu şu forumdaki genel özellik kazı kazandada aynısı oldu paralısı çıkınca ücretsizi çıktı

He Tamam Ozaman Ya O Ayrı Tamam Paylaşmam Yaparsamda :D :D
hocam yapma yaw 2 aydır bunla uğraşıyom yapamadığım yerlerde yardım alıyorum ben sana geçen sene pm attım 2 kere hemde sen vermeyince kendim yapayım dedim ben yapıncada yapasın tuttu şu forumdaki genel özellik kazı kazandada aynısı oldu paralısı çıkınca ücretsizi çıktı

Bunu java ya döksen daha iyi skriptler lag yaptıra bilir iyi çalışmalar.

hocam şu java hakkında hıç birşey bilmiyorum da feather boardda skriptti lag yapar diye feather board kullandım Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim[DOUBLEPOST=1496348136,1496189693][/DOUBLEPOST]up

"Skript lag yapar." Akillara yerlesmis bir format dimi.Skripti kullanmayi bilmeyenler icin böyle.Son paylastigim Tanitim skriptine bakabilirmisin? Herseyi tamamen skript 280mb ramli bir sunucuda cok rahat 15 kisi oynayabiliyor.

"Skript lag yapar." Akillara yerlesmis bir format dimi.Skripti kullanmayi bilmeyenler icin böyle.Son paylastigim Tanitim skriptine bakabilirmisin? Herseyi tamamen skript 280mb ramli bir sunucuda cok rahat 15 kisi oynayabiliyor.
hocam hemen bakıyorum

Makinan iyi ise sıkıntı yok makinan kötü ise skript tavsiye etmiyorum java daha iyi

Makinan iyi ise sıkıntı yok makinan kötü ise skript tavsiye etmiyorum java daha iyi
hocam vallaha plugin kodlamaya dair hiç bir bilgim yok o yüzden skript kodluyorum gerçi skriptede yeni başladımda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl