Çözüldü minigame sccoreboard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanHanPvp

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13
Minecraft
FurkanHanPvp

Discord:

FurkanHan#3281

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kullandığınız tntrun eklentisinin placeholderapi si bulunmamakta. Onu yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanın bu eklentinin var. Block party eklentisine gelince onun placeholderapi si yok daha çıkmamış. Eğer bulursam size discord üzerinden bildiririm.

teşekkürler deneyeceğim

Kullandığınız tntrun eklentisinin placeholderapi si bulunmamakta. Onu yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanın bu eklentinin var. Block party eklentisine gelince onun placeholderapi si yok daha çıkmamış. Eğer bulursam size discord üzerinden bildiririm.
Kod:
  # %ARENA%: Arena player is in
  # %NAME%: Player name without formatting (e.g. rank, colors)
  # %DISPLAY%: Name with formatting
  # %MESSAGE%: Message sent

BlockParty sohbet kısmı içindir.

Kod:
  # %ARENA%: Arena player is in
  # %NAME%: Player name without formatting (e.g. rank, colors)
  # %DISPLAY%: Name with formatting
  # %MESSAGE%: Message sent

BlockParty sohbet kısmı içindir.
Arkadaş tablo için istiyor. Oyüzden yok dedim.

mesela tntrunmapı diyelimki tntrun1 dünyasında---------- lobi ise tntrun dünyasından tntrun dünyasından oyuna katılınca scoreboard gözükmüyor
ama tntrun1 dünyasından katılınca gözüküyor benim bütün minigameslerim böle oluyo neden acaba buna sebep olan bişeymi var

mesela tntrunmapı diyelimki tntrun1 dünyasında---------- lobi ise tntrun dünyasından tntrun dünyasından oyuna katılınca scoreboard gözükmüyor
ama tntrun1 dünyasından katılınca gözüküyor benim bütün minigameslerim böle oluyo neden acaba buna sebep olan bişeymi var
Soruyu anlamış değiliyim. Daha sade bir anlatım yaparmısınız?

TntRun Oyunun Oynama Mapınin olduğu Dünya Adı -Oyun olsun Oyun Dünyasında tr join yapınca oyun bekleme lobisindenki scoreboard gözüküyor Ama eğer mesela ben hub dünyasındayken tr join yapınca bekleme scoreboardı gözükmüyor bunu soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl