[MİNİGAME] Krallar Savaşı v.1 | Scoreboard | 4vs | Kit | Başarım | Market | Takım Seçme ve dahası!

Skript Nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    13
Umarım satışın güzel geçer. Bence konu tasarımı ve oyun içi tasarımı biraz daha geliştirmelisin. Bu arada meraktan soruyorum config sistemi var mı yoksa options: kullanarak mı yaptın ?
Yorumun için teşekkürler.
Options kullanarak yaptım fakat sadece prefix ekledim.[DOUBLEPOST=1518628260,1518628140][/DOUBLEPOST]
Skript fazla lag yaptırmaz mı ?
Sana tavsiyem kendini geliştir ve bunları javaya dök.
İyi satışlar.
Zaten java dersleri alıyorum, o arada minigame oyunları yapıyorum.

Options kullanarak yaptım fakat sadece prefix ekledim.[DOUBLEPOST=1518628260,1518628140][/DOUBLEPOST]
Zaten java dersleri alıyorum, o arada minigame oyunları yapıyorum.
İstersen sana config için yardım edebilirim.

Fark yaratabilecek bir skript

Fark yaratabilecek bir skript
Yorumun için teşekkürler. Bu Haftasonu yeni oyunumu yayınlayacağım.[DOUBLEPOST=1520278490,1519316476][/DOUBLEPOST]Konu Güncel +[DOUBLEPOST=1521556262][/DOUBLEPOST]Konu Güncel + En Kısa zamanda yeni oyunlarımı paylaşacağım. Satın almak isteyenler özelden mesaj atabilirler.

Arkadaşlar tekrardan skripte başladım o yüzden bu minigameyi ücretsiz vermeye karar verdim. Hazırda 4 tane minigamem bulunmakta en yakın zamanda onlarıda paylaşıcam pek zamanım olmuyor. Ayriyetten ücretsiz skriptlerde paylaşıcam arada takipte kalın!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mert#5074 adresini ekleyemiyorum rica etsem OsmanBey#2850 eklermisiniz ?

Güzel umarım satabilirsin ve başarılarının devamını dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl