Danonelifeis
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- Danonelifeis
Discord:
The anone
The anone
! Burak Can Kubat
The anone
peki mesela şey yapabilir miyim mapta yızalar ile nerenin neresi olduğunu göste bilir miyimMerhaba hocam, istediğiniz şey henüz Minecraft'da yapılamamaktadır böyle bir eklenti bulunmamaktadır bunu modlar ile ekliyorlar fakat eğer elinizde tutup gezerken nerde olduğunuzu öğrenmek istiyorsanız ücretli eklenti var onu satın alabilirsiniz onun haricinde şu an öyle bir eklenti bulunmamakta.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
! Burak Can Kubat
Önerdiğim eklentide yapılıyor fakat senin dediğin şeyi anladım onu yapamazsın ama elinde tuttuğun haritada gösterebilirsin.peki mesela şey yapabilir miyim mapta yızalar ile nerenin neresi olduğunu göste bilir miyim
The anone
şimdi ben o eklentiyi free bir şekilde buldum ve ondada waypoint diye bir modu varmış onudu ekledim ama yapamadım acaba sen yapmayı biliyor musunÖnerdiğim eklentide yapılıyor fakat senin dediğin şeyi anladım onu yapamazsın ama elinde tuttuğun haritada gösterebilirsin.
! Burak Can Kubat
Daha önce kullandım fakat unuttum ama wiki sayfasında vardır.şimdi ben o eklentiyi free bir şekilde buldum ve ondada waypoint diye bir modu varmış onudu ekledim ama yapamadım acaba sen yapmayı biliyor musun
The anone
knk peki internet üzerinden nasıl canlı harita hazırlarım yani ben sunucumu ploudostan ayarlıyorum ve nasıl canlı harita yaparım blmiyorum biliyorsan yardım edermisinDaha önce kullandım fakat unuttum ama wiki sayfasında vardır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
! Burak Can Kubat
Dynmap kullanmalısın.knk peki internet üzerinden nasıl canlı harita hazırlarım yani ben sunucumu ploudostan ayarlıyorum ve nasıl canlı harita yaparım blmiyorum biliyorsan yardım edermisin
The anone
onu yapamadım yani ploudos ta sayısal ıp buldum sonuna dynmapin sayısınıda girdim olmadı acaba nasıl yaparımDynmap kullanmalısın.
! Burak Can Kubat
bilmiyorum ploudos kullanmadım hiç.onu yapamadım yani ploudos ta sayısal ıp buldum sonuna dynmapin sayısınıda girdim olmadı acaba nasıl yaparım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!