Minexonmu LeaderOS'mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nixoly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nixoly

The best shaper
Elmaslar
78
Minecraft
Nixoly

Discord:

nixolyw

Merhaba sunucum için bir site hizmeti seçmek zorundayım, bu ikisinin arasında kaldım. f/p olarak Minexon değermi sizce ve Minexonmu LeaderOS'mu hangisi nedeniyle belirtirseniz sevinirim.

Zonely kullanabilirsin hem 1 yıl ücretsiz denemesi var

İksini de tecrübe etmedim ama LeaderOS görmüştüm öveni vs. ama dediği gibi Zonely 1 yıl ücretsiz deneme sunuyor.

Merhaba sunucum için bir site hizmeti seçmek zorundayım, bu ikisinin arasında kaldım. f/p olarak Minexon değermi sizce ve Minexonmu LeaderOS'mu hangisi nedeniyle belirtirseniz sevinirim.
Leaderos daha fazla özellik barındırıyor. Leaderos tercih etmeni öneriyorum.

Zonely kullanmani tavsiye ederim. Leaderos alırsan her yıl para ödemek zorundasın bunuda göz önünde bulundur. illa ücretli alacağım dersen Minexon önerebilirim en azından 1 kere ödersin kullanırsın.

Zonely kullanmani tavsiye ederim. Leaderos alırsan her yıl para ödemek zorundasın bunuda göz önünde bulundur. illa ücretli alacağım dersen Minexon önerebilirim en azından 1 kere ödersin kullanırsın.
Zonely de de yıllık yenileme var ama dah ucuz

LeaderOS genelde daha stabil ve güvenilir şekilde çalışıyor, ancak sunucuda herhangi normal dışı bir durum geliştiğinde(mspt artışı,tps düşüşü,ping çıkması) eklentisi site ile bağlantıyı kesebiliyor.

Zaten en önemli olarak satış yapmak için kullanacaksın öbür özellikler ikisindede var ikiside güncelleme almıyor leaderos birtek bugfix getiriyor piyasada algı oluşturmuşlar herkes leaderos diyor.

Minexon kadar yavaş bi site yok + olarak desteğe bakmıyorlar @LeaderOS adamdır.

LeaderOS'un Minexondan daha faydalı ve özelliklerinin gelişmiş olduğunu düşünüyorum şahsi fikrim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl