Minexon vs Leaderos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesfurkan52

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
lastTurkish

Discord:

_lastenemy

Arkadaşlar minecraft sunucusu falan açacağım ancak web site skripti olarak hangisini alsam karar veremedim. Şimdi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi LeaderOS diyor ancak premium paket harici bence diğer paketleri bomboş para israfı. Premium pakette bi tık bütçemi aşabilcek seviyede sayılır. Minexon da ise hem ömürlük ücret fena değil ayrıca aylıkta kullanılabiliyor ve çoğu özellikte var sizin tavsiyeniz nedir?

Açık ara LeaderOS

minestorecms > tr

Arkadaşlar minecraft sunucusu falan açacağım ancak web site skripti olarak hangisini alsam karar veremedim. Şimdi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi LeaderOS diyor ancak premium paket harici bence diğer paketleri bomboş para israfı. Premium pakette bi tık bütçemi aşabilcek seviyede sayılır. Minexon da ise hem ömürlük ücret fena değil ayrıca aylıkta kullanılabiliyor ve çoğu özellikte var sizin tavsiyeniz nedir?
Minexon desteği çok kötü ve bayadır güncelleme almayan bir site
Leaderos ise neredeyse sattığı fiyat kadar yıllık haraç alıyor.
Arkadaşların dediği siteyi araştırdım gayet tatlı duruyor biraz daha açıklarlarsa Minexon'a da Leaderos'a da sahip olan biri olarak oraya geçmeyi tercih ederim

MineStoreCMS V3 Tema En Sağlamlarıdır Şu Anda Yüksek İhtimal

2 ila 3 iş günü içerisinde Zonely site yazılımıza minecraft entagrasyonu geliyor. Skin satışı özel yaptığımız lonca, kozmetik ve gizemli sandık eklentileride site uyumlu altyapısıyla ücretsiz sunulacak. Lonca satışı ve lonca üyelerine pelerin gibi özelliklerde olacak.

Sezon sistemini bitirdik. Haftaya sizlerleyiz.

Arkadaşların dediği siteyi araştırdım gayet tatlı duruyor biraz daha açıklarlarsa Minexon'a da Leaderos'a da sahip olan biri olarak oraya geçmeyi tercih ederim
Eğer elinde halihazırda bunlara sahipsen ekstra olarak para vermek saçma bence ikisi de işini görecek çünkü

Teşekkürler

TR olarak Minexon sonradan iyice batırdı LeaderOS da pek güzel olmamasına rağmen insanların mecburen kullandığı eh işte bir servis, en profesyonel hizmet ve servisler için arkadaşların dediği gibi yurtdışı servisler kullanabilirsiniz onun dışında sizi leaderos bir şekilde bir süre idare eder.

Evet,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
’i gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Eğer forum özelliği istiyorsan, ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
satın alman gerekir. Alternatif olarak, ücretsiz seçenekler arasında
ve
da bulunuyor.

MineStore özelliklerine bakmak istersen:
Cevabınız için teşekkür ederim.

MinestoreCMS'yi öneren aydın arkadaşlarıma şu soruyu yöneltmek istiyorum demolarında Türkçe dahi yokken neye istinaden 3 bin liralık (indirimdeki haliyle) CMS'yi bir kimseye önerebiliyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum aydın dostlarım beni de aydınlatırsa sevinirim. Bu kadar Türk içerik üreticilerine düşman olmaya ne gerek var? Konu sahibi dostumuz amerikan veya yahudilere -yalnızca 10 milyon kişi konuşmasına rağmen ibranice var- hizmet veriyorsa bilemem tabi konuda belirtmesi gerekebilirdi teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl