Jewelarm
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- YOK
Murtatan
Ben de yeni aldım ve pişman oldum. Liderden şaşmasaydık keşke.Minexon 3-4 gündür sitesini ne bir duyuru ne bir bakım kararı olmadan kapalı tutarak bittiğini gösteriyor. Discord'tan yardım isteyen mağdur müşterilere de sıfır ilgi sıfır cevaplar. Bir kez daha gösterdi piyasanın liderini bize bu olay. :)
experienceash
Leaderos farkıyla.Minexon 3-4 gündür sitesini ne bir duyuru ne bir bakım kararı olmadan kapalı tutarak bittiğini gösteriyor. Discord'tan yardım isteyen mağdur müşterilere de sıfır ilgi sıfır cevaplar. Bir kez daha gösterdi piyasanın liderini bize bu olay. :)
Murtatan
Alakayı anlamadım tebex webscript hizmeti mi veriyorPiyasanın lideri Tebex'tir. Geçebileni görmedim henüz, ha leaderos var onuda yurtdışında pek kullanan yok.
Vermiyor, ama çoğu sunucuya baktığımızda blog kısmını öyle ahım şahım kullanan yok hadi var diyelim, oyuncular sadece mağaza için giriyor hiç öyle girip blog okuyanı göremedim.Alakayı anlamadım tebex webscript hizmeti mi veriyor
sadecekin
yani tebex temaları ve ek kodlar ile komple bir siteye çevirebiliyorsunAlakayı anlamadım tebex webscript hizmeti mi veriyor
amoreas
Murtatan
Desene 800 tl'yi çöpe attıkŞu videodan Minexon'da bulunan kritik zaafiyete bakabilirsiniz, 1 TL ile istediğin itemi al.Tabii fixlendi, fakat bunun gibi bolca zaafiyet bulunmakta.Minexon kullanmayın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 247034
Ekli dosyayı görüntüle 247035
Tek bu da yok hocam,dikkatli olun derim.Bu web scriptte bulunan bir zaafiyet daha sebebiyle oyuncularınızın hesaplarını çok kolay bir şekilde alırlarDesene 800 tl'yi çöpe attık
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!