MineWorkTR || RÜTBE || SANAL MARKET || FACTİON !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deichor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.297
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deichor

Ziyaretçi

NOT SUNUCUMUZ BETA SÜRÜMÜNDEDİR!

8PBmQA.png

NEDEN BİZ?

Sizler, yani namı değer oyuncu kitlesi şuan bu konuyu okurken bir sunucu arayışına girmiş ve güzel bir Faction sunucusu arıyorsunuz. O zaman bu konuyu okumaya devam ediniz. Çünkü neden bizi seçmelisiniz adlı başlığı sizlere anlatacağız. Öncelikle arkadaşlar uzun süredir ekip ile sizlerin daha kaliteli bir oyun yaşaması için uzun süre araştırmalar yaptık ve sunucu yapımına başladık. Sunucumuz uzun süredir yapımda olduğu için hiç bir hata veya alıntı yoktur. Alıntıdan kastımız zaten anlamışınızdır. Diğer sunuculardan özenme gibi bir durum yoktur. Farklı bir konseptle sizlerin karşısındayız. Üçüncü parti yazılımları (Hile, chat spam bot vb.) gibi programlı en az seviyeye indirmiş bulunmaktayız. Sunucumuzda ki hile koruması sizleri memnun edicek şekilde hazırlanmıştır. Oyuncu kitlemiz ve kimseye ayrımcılık yapmamız ile oyunumuzda bulunan oyuncular artık daha çok keyif alabiliyor. Sıradan sunucuların aksine sistemleri biraz daha farklılaştarıp sizlerin önüne açıksız bir sunucu sunmaya çalıştık. İstersiniz konuyu okumaya devam edin ve sizlere sunucumuzu daha detaylı tanıtalım.

d8p407.png

AMACIMIZ
Amacımız sizlerin daha iyi oyun şartların oyun oynamanızdır. En az lag seviyesinde oyun ve hilesiz oyun sunmaya çalışmaktır. Bu bizim en önemli amacımızdır.

SUNUCU BİLGİLERİ
TPS : Maksimum orandadır yani 19-20 arasındadır hep.
SUNUCU ADI : MineWorkTR
SUNUCU ADRESİ : Game.MineWorkTr.Com
SUNUCU WEBSİTE :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SUNUCU SLOT : SINIRSIZ
İŞLEMCİ : Intel Xeon® 4xCpu
LOKASYON : Türkiye / Bursa DGN
ATAK KORUMASI : AKTİF
BOT KORUMASI : AKTİF
HİLE KORUMASI : AKTİF
TÜRKÇE FACTİON : %100
TÜRKÇE KOMUTLAR : %85
REPORT SİSTEMİ : AKTİF
RAM : 8 GB
SSD : 100 GB

SUNUCU SİSTEMLERİ
bk3QYG.png

AnaZgz.png

0ldbLR.png

EroQpv.png

jXZzj9.png

ZM42Qg.png

EroQ8q.png

l3lBjE.png
jXZz3j.png

1VRZNA.jpg

SUNUCU GÖRSELLERİ

ZM42kk.png

2nAv5L.png

5LJp2D.png

njnYMR.png

m4Bq6P.png

DBZo2l.png

BvYo4V.png

414Y8p.png

GPVb5N.png

OVgJBz.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Mimariniz güzelmiş krdş azcık banada versen felan .s

Ben NamıDeğer YeteryhaFY :) Herkesi Beklerim

alım varmı buildere

Alım Yoktur

Arena gözüme biryerden tanıdık geldi ama onun dışında gayet güzel bir sunucu gelişmeniz dileğiyle.

Kardeşimden yine muhteşem bir sunucu

Deichor abiye selamlar ben Sfrettaynta beni tanır sunucunuz çok başarılı build'ler cidden çok güzel başarınızın devamını diliyorum iyi oyunlar.

Event saati : 15:30[DOUBLEPOST=1486288513,1486282516][/DOUBLEPOST]Event bugündür.

Yapılarınız harika sunucuda güzel gelip bakacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl