Tanıtım MineWorkTR 2017 Faction Plugin Paketi V1.3 1.8.8 GÜNCELLENDİ! (bertek41 / IrfanDmn)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@bertek41 evet hata var[DOUBLEPOST=1493973437,1493973029][/DOUBLEPOST]@bertek41 yokmuşta editleyince hata yapmış bir de görev calısmıyor

skriptler hata var 22 tane[DOUBLEPOST=1493974452][/DOUBLEPOST]BİRDE ÖLÜNCE İTEMLER KALIYOR ONU NASIL KAPATICAZ @bertek41 @IrfanMW

Paketteki bütün addonları attıysanız error çıkmaz sunucunuzun java 8 Spigot 1.8.8 olması gerekir. Ölünce itemler normal olarak gider gitmemesi için /gamerule keepInventory true yapınız. Bunları yaptıktan sonra hala error varsa atınız.

[DOUBLEPOST=1493977610,1493976418][/DOUBLEPOST]coinflipin permi ne oyuncular kullanamıyor @bertek41[DOUBLEPOST=1493978283][/DOUBLEPOST]@bertek41 spam koruması pluginin adı ne

Son düzenleme:
coinflip.use olmuyor denedim

eleştiri olarak kabul et;
ücretli pluginleri burda ücretsiz bir şekilde pakette vermen pluginin sahibine karşı yapılmış bir hakaret olarak geldi bana. (ki ne kadar yasal bilmiyorum)

Bu Eklentiler En az 20 eklenti sitesinde bedava Bu 1. 2-) biraz yabancılara bak full paralı eklenti kullanıyorlar paylaştıkları paketlerde. Ayrıyeten sunucunda kullandığın eklentileri sen parayla mı aldın :D doğruyu söylesene
güzel savunmaymış :) eklenti sitelerinde tabi bedava olucak cracklayip veriyorlar sana neyse uzatmanın anlamı yok. gidip pluginin sahibine diyeceksin ki bu eklenti sitelerinde beleş sen niye paralı satıyorsun teşekkürler artık bende bu düşünceyle crackli plugin kullanıcam oly be indirdim paketi kullanıyorum içindeki ücretlileri oly be beleş ücretli be çok teşekkürler

@bertek41 @IrfanMW komut bloklarını nerden acıcaz server metin belgesinden acıyorum geri alıyor

Sunucuyu durdurun server.properties girin ordan enable-command-block=true yapın sunucuyu başlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl