Tanıtım MineWorkTR 2017 Faction Plugin Paketi V1.3 1.8.8 GÜNCELLENDİ! (bertek41 / IrfanDmn)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@IrfanDmn hocam ellerinize sağlık çok güzel bir paket kesinlikle çok kişi kullanmıştır bende bir kullanayım dedim fakat yerel sunucu ile çalıştırdığımda karakterler bozuk görünüyor utf-8 gibi görünmüyor bir yardım eli uzatırsanız çok memnun olurum teşekkürler.:evet:

@IrfanDmn hocam ellerinize sağlık çok güzel bir paket kesinlikle çok kişi kullanmıştır bende bir kullanayım dedim fakat yerel sunucu ile çalıştırdığımda karakterler bozuk görünüyor utf-8 gibi görünmüyor bir yardım eli uzatırsanız çok memnun olurum teşekkürler.:evet:

al kardeşim bunu kullan cözülecektir.
Kod:
@ECHO OFF
TITLE Factions
COLOR 0B
java -Xmx1024M -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en  -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o false
PAUSE

al kardeşim bunu kullan cözülecektir.
Kod:
@ECHO OFF
TITLE Factions
COLOR 0B
java -Xmx1024M -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en  -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o false
PAUSE
Ellerine sağlık hocam teşekkürler

Süper bi paket Tebrikler

IrfanDmn 2017 Faction Plugin Paketi V1.2 Güncellemesi!

- Tüm eklentiler güncellendi
- SkinsRestorer eklenti hatası
- Leaderheads eklenti hatası
- Essentials mesaj hatası
- Revenge mesaj hatası
- AnimatedNames eklenti hatası
ÇÖZÜLMÜŞTÜR!

İyi kullanmalar.

Moderatör tarafından düzenlendi:
IrfanDmn 2017 Faction Plugin Paketi V1.2 Güncellemesi!

- Tüm eklentiler güncellendi
- SkinsRestorer eklenti hatası
- Leaderheads eklenti hatası
- Essentials mesaj hatası
- Revenge mesaj hatası
- AnimatedNames eklenti hatası
ÇÖZÜLMÜŞTÜR!

İyi kullanmalar.

Yenisi indirdim de 2 tane leaderheads var 2 Tane SkinsRestorer Var 2 Tane AnimatedNames Var. 1'ini silmeyi unutmussun

Yenisi indirdim de 2 tane leaderheads var 2 Tane SkinsRestorer Var 2 Tane AnimatedNames Var. 1'ini silmeyi unutmussun
O hatayı düzeltmiştim, demek ki unutmuşum eklemeyi. 1 2 güne düzeltirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2014 yılı sunucuları için muhteşem bir paket 2014 yılında olsaydık kesinlikle kullanırdım.
2016 yılında yaptığım paket 3 yıldır aktif olarak kullanılıyor. 6500 küsur indirme aldı ve forumdaki en kısa sürede en yüksek hitlere ulaşan paketler arasında. Senin gibi mc-market paketlerini translate etmedim. 2019 paketlerini görsen ne diyeceksin acaba..

demek güncellenmiş

En kaliteli paket olduğu 64 sayfa mesajdan anlaşılıyor. Hangi konu 64 sayfa mesajla doldu ki? En sevilen kişi siz olabilirsiniz başarılar efenim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl